• Со попуст
  • Неодамнешно
Cabilock 5sets hat pan Организатор чанта чаша чаши кука организираат кујнски лизгачки облеки куки алатки за готвење клучеви приборни палта BBQ железнички удирање без прибор ?

Cabilock 5sets hat pan Организатор чанта чаша чаши кука организираат кујнски лизгачки облеки куки алатки за готвење клучеви приборни палта BBQ

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

ПС, ПВЦ и алуминиум Кука за пешкири-Дизајн на усовршување, лесен за инсталирање и чистење со капацитет за лежиште на оптоварување. Решетката за складирање на кујната-Овие лавици за монтирани wallидови се изработени од здрав материјал за да ви помогнат да ги чувате вашите работи безбедно складирани. Куки-Добивање на врвни материјали, овие куки се и трајни, не се лесни за оштетување. Организатор на кујнски железници-бесплатен дизајн за подобро да го заштити вашиот wallид и не е лесно да се испадне. Shovel Pothook-Едноставниот дизајн на оваа решетка создава дополнителен простор за складирање низ домот, заштеда на простор. Список на пакети 1 x кука решетката 8 x куки 2 x налепници без удар Карактеристики -боја : сребрена, бела -совршена за виси додатоци за мала облека и е добра облека за капаци за складирање и организација во затворен простор. - Едноставна и кука за капут во стилот на домаќинството, кука, компатибилен со кој било друг украс за дома, многу шик. -Материјал : PS, PVC и алуминиум -големина : околу 43,00x8.04in -Совршен за складирање и организирање саксии и тави, кујнски прибор и чување на сите предмети што се лесни за достигнување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата