• Со попуст
  • Неодамнешно
Хемотон Кеси За Складирање Храна За Повеќекратна Употреба Кеси За Замрзнување Кеси За Запечатување Зеленчук Овошје Фрижидер Контејнер За Храна За Храна Сендвич М?

Хемотон Кеси За Складирање Храна За Повеќекратна Употреба Кеси За Замрзнување Кеси За Запечатување Зеленчук Овошје Фрижидер Контејнер За Храна

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Овие кеси за свежо чување се погодни за употреба Дури и децата лесно можеа да ги отворат и затворат вреќите за ужина за повеќекратна употреба. Споделете со вашите пријатели и семејство бидејќи тие се прекрасни подароци за загревање на куќата. Овие прекрасни кеси за повеќекратна употреба не се преносливи, но исто така - пријателски. Опремен со запечатувачки ленти за запечатување храна, лесен за употреба. Изработен од квалитетен ЈП материјал, издржлив за употреба. Опис Ова Е збир на кеси за свежо чување на храна, кои се произведени со премиум јп материјал, издржлив и практичен доволно за употреба. Кесите за замрзнување за повеќекратна употреба што ќе ги купите може да ја држат храната подалеку од прекумерно замрзнување додека ја одржувате храната свежа и заштедувате полна со вкус. Карактеристики-Боја : Зелена-Големина : 21Х6. 5х5см-Материјал : ЈП за Храна-Изработен од квалитетен јп материјал, издржлив за употреба.- Овие кеси за свежо чување се погодни за употреба. Дури и децата лесно можеа да ги отворат и затворат вреќите за ужина за повеќекратна употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата