• Со попуст
  • Неодамнешно
Капак Организатор Тенџере Капак Дебел 304 Нерѓосувачки Челик Тенџере Капак Лажица Рамка Држач За Капак За Складирање Решетка За Капак За Тенџере Држач За Капак За Т?

Капак Организатор Тенџере Капак Дебел 304 Нерѓосувачки Челик Тенџере Капак Лажица Рамка Држач За Капак За Складирање Решетка За Капак

 
DEN 1244.80

Количината на стоката
Това е достапна

Капак Организатор Тенџере КапакОсновата е дизајнирана со жлебови за лесно одводнување и нема да ги обои кујнскиот шалтер и шпоретот. Едноставна инсталација, не се потребни алатки, само затегнете две крило ореви може лесно да се инсталира и отстранети. Капак Организатор Тенџере Капак. кујна складирање и организација. Тенџере Капак Лажица Рамка.Користење на немагнетски материјал од нерѓосувачки челик, силен и издржлив, висока цврстина и отпорност на абење. кујна складирање и организација производ сетови. кујна складирање и организација производ сетови. Ние нудиме услуга за враќање на средствата. Доколку не сте задоволни со вашето шопинг искуство или производ, ве покануваме да не контактирате за да можеме да го решиме проблемот. Силна носивост, може да ги собере сите големини на капаци за тенџере, лажици, шпатули и друго готвење utensils.It може директно да се стави во машина за миење садови за чистење, погодна за домашна кујна. Капак Организатор Тенџере Капак.Основата е дизајнирана со жлебови за лесно одводнување и нема да ги обои кујнскиот шалтер и шпоретот. Едноставна инсталација, не се потребни алатки, само затегнете две крило ореви може лесно да се инсталира и отстранети. Капак Организатор Тенџере Капак.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата