• Со попуст
  • Неодамнешно
Ерин Кондрен Дизајнер Печати Син Ранец-Апстрактни Кругови-Дополнително Џебно Складирање 9 Со Простор За Сместување на Лаптоп од 15 инчи! Простор За Планери, Преносн?

Ерин Кондрен Дизајнер Печати Син Ранец-Апстрактни Кругови-Дополнително Џебно Складирање 9 Со Простор За Сместување на Лаптоп

 
DEN 1519.84

Количината на стоката
Това е достапна

ПРАКТИЧЕН ДИЗАЈН : Ранците Ерин Кондрен се изработени од 100% платнено тело, што ги прави овие чанти лесни, практични, издржливи, еколошки свесни и прекрасни! Совршен за ученици, родители, планинари, наставници и многу повеќе! ОБИЛНИ ЏЕБОВИ : Дизајнирани За практичност-наменети да ви го олеснат животот. Ерин кондрен ранците вклучуваат 9 џебови за оптимална организација и погодност. Овој дизајнерски ранец е организациски суштински!. МНОГУ ПРОСТОР за СКЛАДИРАЊЕ : Со Големина од 11,5" х 4,25" х 16,25" овој ранец може да складира се што ви треба за да одите во движење. Чувајте лаптоп или таблет( до 15"), алатки за пишување, торба за ручек, стандардно шише со вода или планери И тетратки На Ерин Кондрен!. СТИЛСКИ ДЕТАЛИ : Украсен со дизајни На Ерин Кондрес Со потпис, овој пакет за грб има и вистинска кожна рачка и ремени за луксузно и стилско чувство. Совршен за секоја пригода!. ОДЛИЧНО ЗА ПОДАРОЦИ : Овој разноврсен и функционален ранец е совршен за тој пријател, член на семејството или колега кој сака организација. Со толку многу начини да го наполните, на сите ќе им биде корисна оваа торба!. ПРАКТИЧЕН ДИЗАЈН : Ранците Ерин Кондрен се изработени од 100% платнено тело, што ги прави овие чанти лесни, практични, издржливи, еколошки свесни и прекрасни! Совршен за ученици, родители, планинари, наставници и многу повеќе!. ОБИЛНИ ЏЕБОВИ : Дизајнирани За практичност-наменети да ви го олеснат животот. Ерин кондрен ранците вклучуваат 9 џебови за оптимална организација и погодност. Овој дизајнерски ранец е организациски суштински!. МНОГУ ПРОСТОР за СКЛАДИРАЊЕ : Со Големина од 11,5" х 4,25" х 16,25" овој ранец може да складира се што ви треба за да одите во движење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата