• Со попуст
  • Неодамнешно
СОЛУСТ Држач ЗА ТАБЛЕТИ Држач За Таблети од 2 Таблети Десктоп Држач За Маса Држач За Телефон Држач За Десктоп Телефон Биро За Монтирање Мобилен Телефон Биро За Полн?

СОЛУСТ Држач ЗА ТАБЛЕТИ Држач За Таблети од 2 Таблети Десктоп Држач За Маса Држач За Телефон Држач За Десктоп Телефон Биро За Монтирање

 
DEN 318.40

Количината на стоката
Това е достапна

ДРЖАЧ за БИРО за ЛАПТОП : Одличен држач за десктоп телефон во канцеларија и куќа Совршен агол на гледање кога гледате филмови. ДРЖАЧ ЗА РЕШЕТКА за ЛАПТОП : Обработен со технологијата, овој држач за мобилни телефони има елегантен изглед. МОНТИРАЊЕ НА МАСА ЗА ТЕТРАТКИ : држачот на телефонот на бирото има две алтернативни височини што е во согласност со ergономскиот дизајн. МОНТИРАЊЕ НА ТАБЛЕТ ТЕЛЕФОН : Цврст акрилик, мазен, цврст, лесен, пренослив, ладен држач за телефон. ДРЖАЧ ЗА МОНТИРАЊЕ НА МАСА : држачот се одликува со минималистички дизајн и извонредна изработка. ДРЖАЧ за БИРО за ЛАПТОП : Одличен држач за десктоп телефон во канцеларија и куќа. Совршен агол на гледање кога гледате филмови. ДРЖАЧ ЗА РЕШЕТКА за ЛАПТОП : Обработен со технологијата, овој држач за мобилни телефони има елегантен изглед. МОНТИРАЊЕ НА МАСА ЗА ТЕТРАТКИ : држачот на телефонот на бирото има две алтернативни височини што е во согласност со ergономскиот дизајн. МОНТИРАЊЕ НА ТАБЛЕТ ТЕЛЕФОН : Цврст акрилик, мазен, цврст, лесен, пренослив, ладен држач за телефон. ДРЖАЧ ЗА МОНТИРАЊЕ НА МАСА : држачот се одликува со минималистички дизајн и извонредна изработка. Пакет Листа 2 х Карактеристики на заградата - прилагодливиот дизајн нуди прекрасно гледање што е во согласност со ergономскиот дизајн. - Одличен држач за десктоп телефон во канцеларија и куќа. Совршен агол на гледање кога гледате филмови.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата