• Со попуст
  • Неодамнешно
Масички за масажа за еднократна употреба 200 парчиња, голем спа-покрив со спа-кревет 100 pp+pE неткана ткаенина масло водоотпорен за тетоважа стол салон за хотелски треп

Масички за масажа за еднократна употреба 200 парчиња, голем спа-покрив со спа-кревет 100 pp+pE неткана ткаенина масло водоотпорен

 
DEN 0.33

Количината на стоката
Това е достапна

Содржина на пакет : 100 парчиња : Бела масажа за масажа за масажа X 40+Сина масажа за масажа за масажа X 60, 200pcs : Бела масажа за масажа за масажа X 100+Сина масажа за масажа за еднократна употреба X 100 Преносен и лесен за употреба : Листови за лепење се лесни За да ги користите на местото на капаците од памук или фланел, за кои е потребно миење по секоја употреба, заштедете време. Исто така е лесно да се носи кога патувате. Чувајте безбедни и санитарни : Листовите за еднократна употреба за масажа за масажа Масол на маса не се користи повторно може ефикасно да избегне вкрстено загадување, дишењето и удобните материјали ви овозможуваат здрава околина. Водоотпорна и доказ за масло : За еднократна употреба постелнини за маса за масажа Масовни маси се изработени од мека неткаена ткаенина, кои се грижат за вашата кожа. Водано и пропуст на филмот PE PE-отпорен на PE, ефикасно во спречувањето на течноста на пенетрацијата, чувајте го душекот сув и чист. Мути-Функционални : За еднократна употреба постелнини за масажа на маса за масажа се користат во професионални салони за убавина, спа-клубови, клубови за масажа, клубови за тетоважи, патување, хотел, болнички оддел или стари лица и нега на бебиња. Содржина на пакет : 100 парчиња : Бела масажа за масажа за масажа X 40+Сина масажа за масажа за масажа X 60, 200pcs : Бела масажа за масажа за масажа X 100+Сина масажа за масажа за еднократна употреба X 100. Преносен и лесен за употреба : Листови за лепење се лесни За да ги користите на местото на капаците од памук или фланел, за кои е потребно миење по секоја употреба, заштедете време. Исто така е лесно да се носи кога патувате. Чувајте безбедни и санитарни : Листовите за еднократна употреба за масажа за масажа Масол на маса не се користи повторно може ефикасно да избегне вкрстено загадување, дишењето и удобните материјали ви овозможуваат здрава околина. Водоотпорна и доказ за масло : За еднократна употреба постелнини за маса за масажа Масовни маси се изработени од мека неткаена ткаенина, кои се грижат за вашата кожа. Водано и пропуст на филмот PE PE-отпорен на PE, ефикасно во спречувањето на течноста на пенетрацијата, чувајте го душекот сув и чист.


Клучни карактеристики

Type:
Disposable Bed Table Cover
Material:
Non-woven Fabric
Color:
Blue+white
Size(W x L):
80x180cm/32x72in,80x190cm/32x76in,80x200cm/32x80in
Package content:
100pcs:
White disposable massage bed sheet x 40+Blue disposable massage bed sheet x 60,
200pcs:
White disposable massage bed sheet x 100+Blue disposable massage bed sheet x 100
✔Feature:
1. Disposable bed sheets are easy to use in place of cotton or flannel covers, which require washing after each use,save your time .It also easy to carry when travel.:
2.Disposable Bed Sheets for massage table bulk is Not re-used can effectively avoid Cross contamination,breathable and comfortable materials provide you a healthy environment.:
3.Disposable Bed Sheets for massage table bulk is Made of soft non woven fabric,which care for your skin.Waterproof and oil-proof PE film bottom, Effective in preventing liquid penetration,keep the mattress dry and clean. :

Слични производи во категоријата