• Со попуст
  • Неодамнешно
CMY Колекции Charcuterie Одбор, Сирење Сервер, Бамбус Сирење Одбор И Нож Во собата, Сирење Плоча, Сирење Послужавник, Служат Послужавник - Реверзибилни 2-во-1.

CMY Колекции Charcuterie Одбор, Сирење Сервер, Бамбус Сирење Одбор И Нож Во собата, Сирење Плоча, Сирење Послужавник, Служат Послужавник

 
DEN 489.60

Количината на стоката
Това е достапна

●НОЖ ЗА СИРЕЊЕ ЗА ЧАРШАФИ и (4) КОМПЛЕТ ВИЛУШКА ЗА ПАРЧИЊА : Идеална табла за сирење за сирење за да создадете совршени чинии со сирење за слики за социјални собири Нож и вилушка вклучени да се користат како прибор за сервирање со вградени слотови за складирање на страната на таблата со сирење. `+ОРГАНСКИ БАМБУС, БПА-БЕСПЛАТНО, ХРАНА БЕЗБЕДНА ЗАВРШНИЦА : оваа издржлива даска за сечење/сечење е изработена од 100% природен бамбус и завршена со минерално масло за храна, создавајќи заштитна завршница. ●ВГРАДЕНИ ПРЕГРАДИ, ЖЛЕБОВИ ЗА СОКОВИ и РАЧКИ : Вградени прегради за одржување на храната одвоена, жлебови за сокови за да се спречат излевање и неред. Ракувајте со дизајнот за лесно подигање и носење табла. ●ДВОСТРАН ДИЗАЈН : Мултифункционалниот дизајн овозможува употреба како даска за сечење, даска за сирење од чаршафи, блок за месар и послужавник за сервирање. ●СОВРШЕН ПОДАРОК : тоа е совршен подарок за секоја пригода (т. Ден на мајката, Ден На Таткото, Родендени, Подарок За Затоплување На Куќата, Свадбен Подарок). Разновидноста на таблата е одлична за Скари, излети, забави, денови на плажа и дегустација на вино.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата