• Со попуст
  • Неодамнешно
Voетски Каубојски Каубојски Каубојски Случај На Западна Земја Компатибилен Со iPhone 13 Pro, Хипи Каубојски Случај за iPhone 13 Pro За Тинејџери Мажи И Жени, Трендовски Кул Кап?

Voетски Каубојски Каубојски Каубојски Случај На Западна Земја Компатибилен Со iPhone 13 Pro, Хипи Каубојски Случај за iPhone 13 Pro За Тинејџери

 
DEN 191.84

Количината на стоката
Това е достапна

[Компатибилен со i Phone 13 Pro] gougind овој случај е компатибилен само со i Phone 13 Pro(6 Ве молиме проверете го моделот на телефонот за да бидете сигурни дека е во право. Лесен и тенок дизајн, овој случај нуди удобно и цврсто држење. [Цврст и Издржлив Дизајн] Изработен од висококвалитетен анти жолт тпу материјал, овој случај е мек, мазен, но прилично цврст, дава врвно чувство на допир. Печатено со сертифицирано мастило отпорно на гребење, овој случај нема лесно да се олупи или пукне. Таа е наменета за долгорочна употреба. [Камера и Заштита На Екранот] подигнатите усни ги штитат екранот и објективот на фотоапаратот од гребнатини и прашина. Четири агли на воздушни перничиња обезбедуваат дополнителна и сеопфатна заштита од падови, капки или испакнатини. Дизајн на целосна покриеност, прецизни исечоци за сите порти и копчиња, лесен за пристап до сите функции на телефонот. [Стилски иesетски Модел] моделот е уникатен иesетски, што го прави вашиот телефон да изгледа стилски и посебен. Печатењето е живописно и јасно, додава возвишена убавина на вашиот телефон. Совршен за самостојна употреба или идеи за подароци. Најдобар избор за роденден, годишнина, дипломирање, Денот На Благодарноста, Нова Година или датира подароци, итн. [Услуги На клиентите] доколку имате какви било прашања, слободно контактирајте не. Ќе одговориме во рок од 1 работен ден. КОМПАТИБИЛЕН МОДЕЛ Компатибилен Само со i Phone 13 Pro. КАРАКТЕРИСТИКИТЕ на АРТИКЛИТЕ се направени Од врвен анти жолт материјал против гребење, неговиот сјај и убавина издржуваат време.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата