• Со попуст
  • Неодамнешно
10 Пакувајте Сендвич Кеси За Повеќекратна Употреба Кеси За Складирање За Повеќекратна Употреба,Кеси За Закуски За Повеќекратна Употреба Отпорни На Истекување На С?

10 Пакувајте Сендвич Кеси За Повеќекратна Употреба Кеси За Складирање За Повеќекратна Употреба,Кеси За Закуски За Повеќекратна

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

●МАТЕРИЈАЛ ЗА ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА И ОДДЕЛЕНИЕ за ХРАНА quttary вреќи за складирање за повеќекратна употреба се изработени од еколошки peva и Силиконски материјал, дизајнот на Патент Со Двојна брава обезбедува воздушно затегната заптивка за да се осигура дека се водоотпорни и хигиенски идеални за складирање храна Обезбедуваме 10 Пакувања Сендвич Кеси за Повеќекратна Употреба се 8,66 х 7,76 инчи. Задржи СВЕЖО овие кеси за складирање за повеќекратна употреба се безбедни за замрзнување.Тие ќе ја заштитат вашата храна од обезцветени суви дамки и ќе го зачуваат оригиналниот вкус на храната.Совршен за замрзнување месо, риба и зеленчук. Ви препорачуваме да ја миете рачно и да ја чувате на проветрено место за да избегнете изложување на сонце, за да го одржите животниот век на кесата за зачувување. ●ОТПОРЕН НА ИСТЕКУВАЊЕ И ЕСЕЈСКА ЗАПТИВКА● Надградените двојни затворачи за заклучување со патент обезбедуваат херметички заптивка отпорна на истекување, совршена за складирање и зачувување на храната. Подобрениот дизајн на патент против лизгање го прави лесно отворање или затворање. Патентот со светли бои го олеснува идентификувањето на различна храна. ●СЕНДВИЧ КЕСИ за ПОВЕЌЕКРАТНА УПОТРЕБА} Дополнително задебелување на чистото тело со патент отпорен на кинење и армирана конструкција на рабовите го прави потрајно. Една торба за повеќекратна употреба може да заштеди повеќе од 300 + пластични кеси за еднократна употреба.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата