• Со попуст
  • Неодамнешно
Алипис 1 парчиња Со Капаци За Канистер За Закуски Со Брашно Запечатен Држач За Жито Резервоар За Миленичиња И Канистри За Контејнери Житарици Тегла За Складирање К?

Алипис 1 парчиња Со Капаци За Канистер За Закуски Со Брашно Запечатен Држач За Жито Резервоар За Миленичиња И Канистри За Контејнери

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

пластика КУЈНА ЗАТВОРЕН КОНТЕЈНЕР има добра затегнатост на воздухот, а храната не е лесно да биде влажна. ПЛАСТИЧНИ КАНИСТРИ ЗА СУВА ХРАНА Изберете материјали, стилски и убав изглед, заштита на животната средина и. ДРЖАЧ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ЗАКУСКИ користи Апсолутно добар додаток за складирање за домаќинствата. ЗАПЕЧАТЕН РЕЗЕРВОАР Ефикасно изолирајте го надворешниот воздух, осигурајте се дека храната е сува и хигиенска. ЗАПЕЧАТЕНА КОНЗЕРВА Исклучителна амбалажа, модерен изглед , покажувајќи го вкусот на, е добра херметичка конзерва за дома. Пакетот Вклучува 1 х Карактеристики на резервоарот За складирање-Боја : проѕирни Проѕирни Кутии за Складирање. - Има добра цврстина и цврстина и може директно да се контактира со храната; Пластични Кутии за Складирање. - Материјал : пластична Корпа за Складирање Жито. - Има добра затегнатост на воздухот, а храната не е лесно Да се Биде влажен Запечатен Резервоар. - Дизајн на заклучување, заштеда на труд кога ја отворате и затворате теглата. Добри перформанси на запечатување херметички контејнер за храна. - Изберете материјали, стилски и убав изглед, заштита на животната средина и херметички контејнери за складирање храна.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата