• Со попуст
  • Неодамнешно
Телескопски Аквариумски Клешти, Алуминиумска Легура Долга Алатка За Собирање Пинцети, Со Двостран Дизајн На Заби За Пила и Безбедносна Брава, За Стегање Змија, ЈАГ?

Телескопски Аквариумски Клешти, Алуминиумска Легура Долга Алатка За Собирање Пинцети, Со Двостран Дизајн На Заби За Пила и Безбедносна Брава,

 
DEN 1.00

Количината на стоката
Това е достапна

Материјал Од Алуминиумска Легура : Усвојува материјал од алуминиумска легура со висока цврстина, Клештите за Аквариум најверојатно нема да се деформираат под тежок лежиште, одличен по издржливост Цврсто во Стегање : Аквариумските Клешти усвојуваат двостран дизајн на забот на пилата, со густа глава на стегачот, обезбедува цврсто и силно стегање на лизгави површини. Нема Повеќе Лизгање : Аквариумските Клешти обезбедуваат слободно собирање лизгање, може да се користат за стегање змија, јагула, лоуч и така натаму. Телескопско Користење : Аквариумските Клешти ја прифаќаат бравата за печатот заедно со телескопскиот дизајн, ја прави алатката за подигање многу флексибилна во работењето и употребата. Со Безбедносна Брава : Аквариумските Клешти имаат безбедносна брава на пинцетите за хранење на резервоарот за риби, што овозможува безбедно заклучување без изгубено. Спецификација : Тип На Ставка : Аквариумски Клешти Материјал : Алуминиумска Легура : Може да се користи за стегање змија, јагула, лоуч, ракови, рак, ѓубре итн. Пакет Листа : 1 х Аквариум Клешти.


Клучни карактеристики

Item Type:
Aquarium Tongs
Material:
Aluminum Alloy
Use:
It can be used for clamping snake, eel, loach, crayfish, crab, garbage, etc.
Package List:
1 x Aquarium Tongs :

Слични производи во категоријата