• Со попуст
  • Неодамнешно
Doitool 1 Поставете алатки за мебел за удар, алатка за удирање дрво, обележување на помошната алатка за удирање алатка за дрвени производи за удирање со алатка за удира?

Doitool 1 Поставете алатки за мебел за удар, алатка за удирање дрво, обележување на помошната алатка за удирање алатка за дрвени производи

 
DEN 652.00

Количината на стоката
Това е достапна

Алатка за обележување на дрво за обработка на дрво : Преферирани материјали, безбедни и практични Алатка за цртање Woodworkingline : Операцијата е едноставна, апликацијата е лесна и ви обезбедува поедноставен и полесен начин за удирање и позиционирање. Даул со централна линијата за скрипти за офсет : Едноставна структура, многу лесна за употреба. Означување на удирање : Се одликува со едноставна структура, многу едноставна за склопување и употреба. Удирање за столарија : Совршено за DIY, употреба на мебел ,. Алатка за обележување на дрво за обработка на дрво : Преферирани материјали, безбедни и практични. Алатка за цртање Woodworkingline : Операцијата е едноставна, апликацијата е лесна и ви обезбедува поедноставен и полесен начин за удирање и позиционирање. Даул со централна линијата за скрипти за офсет : Едноставна структура, многу лесна за употреба. Означување на удирање : Се одликува со едноставна структура, многу едноставна за склопување и употреба. Удирање за столарија : Совршено за DIY, употреба на мебел ,. Список на пакети 1 x дупка Пандер 2 x клуч 3 x Тркалезна шипка 3 x Карактеристики на вежба - Материјал : Алуминиумска легура, Дрво дрво за пробивање. - Боја : Помошна алатка за обележување на црни дрвени производи. - Големина : околу 8,50x8.57inch Прирачник за пробивање на дрво. - Процес на правење премиум, многу тежок и здрав, траен и практичен алатка за обележување на дрво за обработка на дрво. - Изработено е од врвен материјал, ужива во сервисниот живот Даул со офсет на линијата за скрипти.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата