• Со попуст
  • Неодамнешно
Кардијамобајл Личен Екг Монитор На Отчукувањата На Срцето - 6 Води-Снимајте Екг Дома - Откријте Неправилни Отчукувања На Срцето И Неправилни Аритмии - Вклучува 1 Год?

Кардијамобајл Личен Екг Монитор На Отчукувањата На Срцето - 6 Води-Снимајте Екг Дома - Откријте Неправилни Отчукувања На Срцето

 
DEN 1544.00

Количината на стоката
Това е достапна

ВКЛУЧУВА УРЕД И 1 ГОДИНА ЧЛЕНСТВО ВО ЗДРАВЈЕТО НА СРЦЕТО КАРДИАКАРЕ Добијте го единствениот шест-водечки личен екг уред во светот плус членство Во Кардијакаре, што ви дава подобрена анализа НА ЕКГ и дополнителни информации за вашето срце. ШЕСТ ТРАГИ, ШЕСТ ДЕТЕКЦИИ. Екг со шест олово ви даваат подетален преглед на вашето срце и повеќе податоци за споделување со вашиот лекар. Како член На Kardia Care, ќе имате можност да откриете 6 од најчестите аритмии, вклучувајќи AFib и Пвц, токму на вашиот паметен телефон. КАРДИЈАМОБАЈЛ 6Л не проверува за срцев удар. ТОЧНИ И ДЕТАЛНИ РЕЗУЛТАТИ ОД ЕКГ. КАРДИЈАМОБАЈЛ 6Л снима ЕКГ од медицинско одделение и обезбедува фда-расчистени определби за вашиот срцевthам за само 30 секунди. Во комбинација со членство Во Кардијакаре, тоа е решение за следење на вашата срцева активност од дома. ДОБИЈТЕ МИСЛЕЊЕ ОД КАРДИОЛОГ ОД ДОМА. Направете го ВАШИОТ ЕКГ анализиран од кардиолог овластен од одборот за 24 часа или помалку-сето тоа без да го напуштите вашиот дом. Вашето членство во Кардијакаре вклучува 4 прегледи годишно. Кардијамобил е КОМПАТИБИЛЕН СО НАЈПОПУЛАРНИТЕ ТЕЛЕФОНИ и ТАБЛЕТИ.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата