• Со попуст
  • Неодамнешно
128gb Sandisk Ultra uhs-I Класа 10 80mb / s Microsdxc Мемориска Картичка работи Со Samsung Galaxy S8, S8 Plus, S8 Забелешка, S7, S7 Edge, S5 Активни, S4 Мобилни Телефони со сѐ освен Читач На Мемориски Картич?

128gb Sandisk Ultra uhs-I Класа 10 80mb / s Microsdxc Мемориска Картичка работи Со Samsung Galaxy S8, S8 Plus, S8 Забелешка, S7, S7 Edge,

 
DEN 283.04

Количината на стоката
Това е достапна

Пакетот вклучува (1) sandisk 128gb micro SD картичка и (1) Сѐ, Освен Stromboli (TM) Читач На Микро Картички Прочитајте брзини до 100mb/s; оценет А1 за побрзи перформанси на апликацијата и Uhs Класа На Брзина U1 И Класа На Брзина 10 За Целосно HD снимање и репродукција на видео. Отпорен на удари, отпорен на температура, водоотпорен и отпорен на Х-зраци. Идеален за Таблети и паметни телефони базирани На Андроид за повеќе проширливо складирање. Sandisk Ultra micro SDXC uhs-i картичка е одличен избор За android - придвижуван И други паметни телефони и таблети. Со Sandisk Ultra micro SD UHS-I картички ќе имате корист од побрзи преземања, поголем капацитет и подобри перформанси за снимање и складирање на висококвалитетни слики и Целосно HD видео. Искористете ги предностите на ултра брзите брзини на читање за да заштедите време за преместување фотографии и видеа од картичката на вашиот компјутер. Со видео рејтинг Од Класа 10, ќе бидете подготвени да снимите Висококвалитетно Целосно HD видео (1080p). Sandisk Ultra micro SDHC и micro SDXC UHS-I картички се водоотпорен, температура доказ, рендген доказ и шок доказ.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата