• Со попуст
  • Неодамнешно
Сунѓер за стругалка – 3 во 1 Сунѓер За Чистење За Миење Садови Со Стругалка За Храна, Чистач За Садови И Мека Мијалник Ја Одзема Болката Од Чистењето, Ви Заштедува Вр?

Сунѓер за стругалка – 3 во 1 Сунѓер За Чистење За Миење Садови Со Стругалка За Храна, Чистач За Садови И Мека Мијалник Ја Одзема

 
DEN 175.84

Количината на стоката
Това е достапна

РЕВОЛУЦИОНЕРЕН СУНЃЕР за СТРУГАЛКА 3 во 1 комбинира тврда пластична стругалка, со чистач за сунѓер со двојна површина и мека мијалник за брзо и лесно чистење СУНЃЕРОТ ЗА СТРУГАЛКА СЕ СПРАВУВА СО НАЈТЕШКИТЕ НЕРЕДИ како печена, печена храна, лесно лизгајќи низ изгорени на храна и сосови. Користете го тврдиот раб на пластичната стругалка за да го отстраните ѓубрето помеѓу жлебовите и тешко чистите површини – сето тоа додека го одржувате сунѓерот чист. Нема повеќе ганки сунѓери!. СУНЃЕРОТ ЗА СТРУГАЛКА НЕ Е АБРАЗИВЕН И БЕЗ ГРЕБЕЊЕ и нема да ги оштети садовите за готвење или другите површини. КОРИСТЕТЕ СУНЃЕР ЗА СТРУГАЛКА во БАЊАТА за да ги отстраните ѓубрињата од сапун од тушот или кадата. Одлично за секоја површина за чистење површина. СУНЃЕРОТ ЗА СТРУГАЛКА е и е направен со 100 проценти рециклирани материјали и е безбеден за миење садови. Големина на екранот : 1,0 инчи. Сунѓер за стругалка-Сунѓер со Раб! Кажете им збогум на валканите, истрошени сунѓери кои едноставно не ја завршуваат работата за чистење! Поздравете ги садовите за готвење и површините со Сунѓерот за Стругалка 3 во 1! Пробивниот дизајн на сунѓер за стругалка комбинира стружење, чистење и перење во истиот издржлив, долготраен сунѓер за чистење. Тројно дејство на сунѓер за стругалка тврдата пластична закривена стругалка е во согласност со секое тенџере или тава за отстранување на ѓубрето, дури и помеѓу жлебовите во плановите за печење или решетка.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата