• Со попуст
  • Неодамнешно
MonYouGe 30-Сет Cupcake Кутии Рефус Со Јасен Прозорец Дисплеј Држете 6 Стандардни Cupcakes, За Еднократна Употреба Храна Одделение Бела Cupcake Превозникот Cupcake Контејнер, Совршен ?

MonYouGe 30-Сет Cupcake Кутии Рефус Со Јасен Прозорец Дисплеј Држете 6 Стандардни Cupcakes, За Еднократна Употреба Храна Одделение Бела Cupcake

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

- Нашите хартиени контејнери за кекси за еднократна употреба се направени од висококвалитетна еколошка крафт-хартија, која е специјално задебелена за да ја подобри нејзината стабилност, цврста и издржлива Нема да се грижите дали случајно ќе го скршите картонот и Индивидуалните Кутии За Кекси Чувајте 6 кекси од лизгање со картонската влошка. Нашите кутии за кекси можат да ги соберат повеќето кекси. €ést НАЈДОБАР ИЗБОР ЗА ОБЛЕКУВАЊЕ на ВАШИТЕ КЕКСИ quecks-можете да им дадете домашни кекси на семејството, пријателите и соучениците На Божиќ, роденденски забави, свадби, Денот на Вљубените и дипломирањето. Нашите кутии за кекси навистина можат да ја облечат испораката на кекси, сите ќе помислат дека штотуку сте го подигнале од вашата локална пекара. Ова ќе биде совршен подарок. - Овие хартиени кутии не се само за кутии за кекси, туку и за кутии за колачиња, кутии за пекари, кутии за лекување, кутии за бонбони, кутии за десерти, кутии за пециво. Чувајте го вашиот вкусен кекс свеж и влажен, чувајте ги вашите пријатели да јадат најмногу свежи кекси. €®МОДА ДИЗАЈНИРАНА СО ПРОЅИРЕН ПВЦ ПРОЗОРЕЦ q-нашите индивидуални контејнери за кекси носачи за кекси се дизајнирани со проѕирен пвц прозорец за лесно гледање на кексот во кутиите.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата