• Со попуст
  • Неодамнешно
Heyous 5 парчиња тешки метални метални токи 1-1/4 Цинк обложена цврста метална жица и високо држење метални токи за метални метални метални за кабел за кабел за кабел за ?

Heyous 5 парчиња тешки метални метални токи 1-1/4 Цинк обложена цврста метална жица и високо држење метални токи за метални метални метални

 
DEN 207.84

Количината на стоката
Това е достапна

Постојат три големини за да изберете, можете да ја набавите соодветната големина како што ви треба Разликата е многу погодна за употреба со затегнувачот на јажето на ременот. Ременот на јажето може да се лизне низ топката непречено, правејќи го процесот на капнување лесен и брз. Изработено е од висококвалитетен метал, кој не е лесен за оштетување, цврсто и не е лесен за деформирање, абење отпорни, со долг животен век и може да се користи повторно. Пакет стока заедно или поправете тешки предмети на палети за складирање или транспорт. Идеално за употреба со затегнувачи на јаже и ролери за ленти за јаже. Постојат три големини за да изберете, можете да ја набавите соодветната големина како што ви треба. Разликата е многу погодна за употреба со затегнувачот на јажето на ременот. Ременот на јажето може да се лизне низ топката непречено, правејќи го процесот на капнување лесен и брз. Изработено е од висококвалитетен метал, кој не е лесен за оштетување, цврсто и не е лесен за деформирање, абење отпорни, со долг животен век и може да се користи повторно. Пакет стока заедно или поправете тешки предмети на палети за складирање или транспорт.


Клучни карактеристики

Product:
Metal Buckle
Size:
1-1/4
Material:
Metal
Color:
Silver
The metal buckle is made of hard steel and galvanized, which is firm, resistant to deformation, wearing, and abrasion has a long service life and can be reused.:
A sturdy metal buckle provides binding and fixation for various items in many industries.:
There are three sizes for you to choose from, you can purchase the proper size as you need. :

Слични производи во категоријата