• Со попуст
  • Неодамнешно
Fujifilm XF 8-16mm f/2.8 R LM WR Леќа, Пакет Со Куќиште За Леќи, Обвивка За Леќи, Сенка На Флексибилна Леќа, Комплет За Чистење, Капаче За Леќи, Средство За Чистење Леќи, Комплет За ?

Fujifilm XF 8-16mm f/2.8 R LM WR Леќа, Пакет Со Куќиште За Леќи, Обвивка За Леќи, Сенка На Флексибилна Леќа, Комплет За Чистење, Капаче За

 
DEN 207.84

Количината на стоката
Това е достапна

Fujifilm XF 8-16mm f/28 R LM WR Леќа-Капа За Задни Леќи-FLCP-8 - 16 Капаче За Предни Леќи - Крпа За Чистење-Fujifilm Ограничена 1-Годишна Гаранција-Куќиште За Леќи-Обвивка За Леќи-Флекс Сенка На Објективот-Комплет За Чистење-Capleash-Lenpen Чистач На Леќи - Софтверски Пакет Mac. Бренд : Фуџифилм. Серија леќи : ФУЏИФИЛМ XF. Тип На Објектив : Широк Агол Зум. Fujifilm XF 8-16mm f/2.8 R LM WR Леќа-Капа За Задни Леќи-FLCP-8 - 16 Капаче За Предни Леќи - Крпа За Чистење-Fujifilm Ограничена 1-Годишна Гаранција-Куќиште За Леќи-Обвивка За Леќи-Флекс Сенка На Објективот-Комплет За Чистење-Capleash-Lenpen Чистач На Леќи - Софтверски Пакет Mac. Бренд : Фуџифилм. Серија леќи : ФУЏИФИЛМ XF. Тип На Објектив : Широк Агол Зум. XF 200mm F2 R LM Ois WR Телефото Објективот е направен Од 19 елементи во 14 групи, вклучувајќи еден надгледуван елемент на објективот со голем дијаметар и два ЕЛЕМЕНТИ НА ЕД леќи со голем дијаметар за да се минимизира хроматската аберација. Технологијата за полирање со висока прецизност, развиена за леќи за емитување, беше применета на објективот со голем дијаметар за да се постигнат извонредни перформанси за решавање слики и прекрасен боке. Објективот, исто така, има Нова Претходно Поставена Функција За Фокусирање која моментално го менува фокусот во претходно поставена позиција, овозможувајќи им на фотографите лесно да ја доловат главната тема и без да мора да прават фокусни прилагодувања.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата