• Со попуст
  • Неодамнешно
Willbond 3 парчиња Неон среќен роденден банер црна светлина круг точки банер шарени starвездички garland реактивни uv неонски хартија виси украси за роденденска забава за св?

Willbond 3 парчиња Неон среќен роденден банер црна светлина круг точки банер шарени starвездички garland реактивни uv неонски хартија

 
DEN 175.84

Количината на стоката
Това е достапна

Вклучен пакет : Getе добиете вкупно 3 парчиња неонски транспаренти, вклучително и 1 парче среќен роденден, 1 парче точки на црна светлина и 1 парче разнобојна starвездена везда, убави украси за вашата различна забава Широки апликации : Grands Grands The Black Light Neon Paper се погодни за роденденска забава, забава за танцување, свадба, карневали, сценски перформанси, декорација на празници, употреба на домови и продавници и повеќе, донесувајќи им на луѓето убав визуелен ефект и создавање романтична атмосфера. Лесен за употреба : Неонските висечки украси се пред-собрани, можете да ги закачите директно, шарените транспаренти се светли и убави на дневна светлина и тие ќе светат под црно светло УВ-светлина, што ќе биде многу попривлечно и привлечно и Изненадувачки. Сигурен материјал : Реактивните транспаренти на УВ партијата се изработени од неонска хартија, која е лесна и издржлива, светла во боја и еднократно, погодно за украсување во затворен и отворен простор, роман и симпатична, носат повеќе забавни за вашиот дом и забави. Детали за големината : Неон среќен роденден банер е долга околу 3 метри/ 9,84 стапки и секоја буква е 18 x 22 cm/ 7,1 x 8,6 инчи, точките на неонскиот круг и транспарентите на starвездите се долги околу 4,4 m/ 14,4 стапки, секоја точка е околу 5 CM/ 1,97 инчи во дијаметар и секоја starвезда е со дијаметар од 6,8 см/ 2,7 инчи. Вклучен пакет : Getе добиете вкупно 3 парчиња неонски транспаренти, вклучително и 1 парче среќен роденден, 1 парче точки на црна светлина и 1 парче разнобојна starвездена везда, убави украси за вашата различна забава. Широки апликации : Grands Grands The Black Light Neon Paper се погодни за роденденска забава, забава за танцување, свадба, карневали, сценски перформанси, декорација на празници, употреба на домови и продавници и повеќе, донесувајќи им на луѓето убав визуелен ефект и создавање романтична атмосфера. Лесен за употреба : Неонските висечки украси се пред-собрани, можете да ги закачите директно, шарените транспаренти се светли и убави на дневна светлина и тие ќе светат под црно светло УВ-светлина, што ќе биде многу попривлечно и привлечно и Изненадувачки. Сигурен материјал : Реактивните транспаренти на УВ партијата се изработени од неонска хартија, која е лесна и издржлива, светла во боја и еднократно, погодно за украсување во затворен и отворен простор, роман и симпатична, носат повеќе забавни за вашиот дом и забави.


Клучни карактеристики

Color:
as pictures shown
Material:
neon paper
Quantity:
3 pieces
Package included:
1 x Neon happy birthday banner :
1 x Neon circle dots banner :
1 x Neon star garland :
Warm notes:
Please keep the banners away from little kids to avoid winding risk. :
Slight size error may exist due to manual measurement. :

Слични производи во категоријата