• Со попуст
  • Неодамнешно
футрола За ТАБЛЕТ КОМПЈУТЕР Компатибилна Со Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,4 Инчи 2021 Случај SM-T220/T225 Pu Кожна Футрола Заштитете Го Куќиштето Прилагодлив Ремен За Прицврстување Држа?

футрола За ТАБЛЕТ КОМПЈУТЕР Компатибилна Со Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,4 Инчи 2021 Случај SM-T220/T225 Pu Кожна Футрола Заштитете Го Куќиштето

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

футролата за ТАБЛЕТ КОМПЈУТЕР служи како заштитна обвивка дизајнирана да го заштити уредот од надворешно оштетување тоа може да помогне во зачувувањето на долговечноста и изгледот на таблет КОМПЈУТЕРОТ. Стп Кожа Таблет Компјутер Случај Картичка Слот Паричник Таблет Случај Компатибилен Со Samsung Galaxy Таб А7 Лајт 8,4 Инчи 2021 Случај SM-T220/T225 Модел. Дизајн на заградата : можете да го прилагодите најсоодветниот агол на гледање за читање или гледање филмови, без повеќе ограничувања на аголот, за да ги задоволите потребите на различни визуелни агли. Вградени 2 слотови за картички, можете безбедно и удобно да ги носите ЛИЧНАТА КАРТА, кредитните картички и готовината, а ременот за прицврстување може безбедно да ги фиксира вашите предмети внатре и нема да падне. Надворешноста на стп кожа и мекиот ентериер на ТПУ обезбедуваат целосна заштита за да го заштитите вашиот таблет од секојдневни гребнатини и случајни капки, испакнатини, гребнатини и апсорпција на удари. футролата за ТАБЛЕТ КОМПЈУТЕР служи како заштитна обвивка дизајнирана да го заштити уредот од надворешно оштетување. тоа може да помогне во зачувувањето на долговечноста и изгледот на таблет КОМПЈУТЕРОТ. Стп Кожа Таблет Компјутер Случај Картичка Слот Паричник Таблет Случај Компатибилен Со Samsung Galaxy Таб А7 Лајт 8,4 Инчи 2021 Случај SM-T220/T225 Модел. Дизајн на заградата : можете да го прилагодите најсоодветниот агол на гледање за читање или гледање филмови, без повеќе ограничувања на аголот, за да ги задоволите потребите на различни визуелни агли. Вградени 2 слотови за картички, можете безбедно и удобно да ги носите ЛИЧНАТА КАРТА, кредитните картички и готовината, а ременот за прицврстување може безбедно да ги фиксира вашите предмети внатре и нема да падне.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата