• Со попуст
  • Неодамнешно
ЛГБТ гордост врамени дрвени знаци loveубов секогаш освојуваат виножито срце дрво wallид уметност ретро напредок гордост wallид декор фарма куќа рустикална дрвена за ЛГ?

ЛГБТ гордост врамени дрвени знаци loveубов секогаш освојуваат виножито срце дрво wallид уметност ретро напредок гордост wallид

 
DEN 223.84

Количината на стоката
Това е достапна

Големина за украсување ➤ 7x7 во големина е совршена за украс за дневна соба, декор за гостински простории или декор за влез Исклучителен материјал ➤ Направено од високо квалитетно дрво, премиум материјали обезбедуваат лесна, но цврста структура. Рустичната рамка ќе биде прекрасен декор на идот. Лесно да се обеси или да застане ➤ Претходното инсталирање на висечки куки го прави овој декор на wallидот од дрво лесен за монтирање, а исто така е во состојба да застане на маса, полица, кабинет и насекаде. Класичен декор на фармата-насочена кон едноставната естетика на домот во стилот на фарма, нашиот знак за дрво, комбинира фарма и модерен стил со личност и малку минимализам. Тоа ќе направи одлична годишнина или подарок за домаќинство за пријателите и семејството. Услуга по продажбата ➤ Ако кој било дел од примената ставка е помалку од совршена, ве молиме контактирајте не преку е-пошта, ќе дадеме се од себе за да го решиме проблемот во рок од 16 часа. Големина за украсување ➤ 7x7 во големина е совршена за украс за дневна соба, декор за гостински простории или декор за влез. Исклучителен материјал ➤ Направено од високо квалитетно дрво, премиум материјали обезбедуваат лесна, но цврста структура. Рустичната рамка ќе биде прекрасен декор на идот. Лесно да се обеси или да застане ➤ Претходното инсталирање на висечки куки го прави овој декор на wallидот од дрво лесен за монтирање, а исто така е во состојба да застане на маса, полица, кабинет и насекаде. Класичен декор на фармата-насочена кон едноставната естетика на домот во стилот на фарма, нашиот знак за дрво, комбинира фарма и модерен стил со личност и малку минимализам.


Клучни карактеристики

Color:
as pictures show
Quantities:
1 piece
Material:
wood
Package includes:
1 x Rustic farmhouse decor:
Warm prompt:
Manual measurement, please allow slight errors on size.:
The colors may exist slight difference due to different screens.:
If any part of your received item is less than perfect, please contact us via email, we will do our best to solve the problem within 16 hours. :

Слични производи во категоријата