• Со попуст
  • Неодамнешно
100 парчиња / Кутија Држач За Стоматолошки Рендгенски Филм, 4 Дупки Инсталирајте Стоматолошки Рендгенски Филмски Клип Филм Монтирање На Рендгенски Стоматолошки Мат?

100 парчиња / Кутија Држач За Стоматолошки Рендгенски Филм, 4 Дупки Инсталирајте Стоматолошки Рендгенски Филмски Клип Филм Монтирање

 
DEN 344.32

Количината на стоката
Това е достапна

Погоден за професионална стоматолошка клиника за употреба, дизајн на 4 дупки, прецизно сечење и разумен дизајн Цврсто и цврсто фиксирање на рендгенскиот филм, погодно за стоматолог за проверка и објаснување на пациентите. Лесно се проверува за пациент, 4 дупки х‑зраци филм клип, изработени од АБС материјал, лесен дизајн. Се користи за гледање на готовиот филм по снимањето, фиксно гледање на снимениот Рендгенски филм. 4 дупка х-зраци филм клип, 100 парчиња/кутија на пакетот, специјален дизајниран за стоматолошка употреба. Спецификација : Состојба : 100% Сосема Нов Тип На Артикл : Материјал За Клип За Забен Рендгенски Филм : Список НА Пакети СО СТОМАЧНИ МУСКУЛИ : 100 Х-Забен Филмски Клип за Рендгенски Зраци.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата