• Со попуст
  • Неодамнешно
Inchoco Клучен Кабинет Ѕид Монтирање, 48 Клучни Куки &засилувач; Тагови Клуч Кутија Со Клуч Брава, Челик Безбедност Заклучување Клуч Организаторот, Кутија Клуч За Склад?

Inchoco Клучен Кабинет Ѕид Монтирање, 48 Клучни Куки &засилувач; Тагови Клуч Кутија Со Клуч Брава, Челик Безбедност Заклучување Клуч Организаторот,

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

?●Дизајн На хуманизација ● заклучувањето на клучните клучеви на кабинетот доаѓа со двата клучеви за влез во случај на погрешно поставување или повеќе корисници, обезбедувајќи погодност и заштита Нашиот кабинет за клучеви е дизајниран да биде простран, добро конструиран и удобен за безбедно складирање на вашите клучеви. ?●Безбеден Сет За Заклучување На Клучевите ● на овој кабинет за клучеви монтиран на ѕид му се нудат 48 слотови за клучеви, дизајнирани да бидат пространи, добро конструирани и погодни за безбедно складирање на вашите клучеви. ?●Лесен и Удобен за Употреба Кабинетот За клучеви За складирање вклучува 48 празни ознаки за клучеви во избрани бои. Дополнителни сплит прстен помош ознака место рамен, така што ќе може да се идентификуваат и да се најде на клучевите што ви треба во времето. Покрај тоа, сефот доаѓа со претходно дупчени дупки и хардвер за монтирање, што овозможува кабинетот за клучеви за заклучување да се монтира директно на идот. ?●Тешка Челична Конструкција●кутијата за клучеви за заклучување е целосно изработена од метал, нудејќи оптимална безбедност и издржливост за долгогодишна употреба. Континуираната шарка за пијано ја прави кутијата за клучеви тешко да се отвори кабинетот за клучеви.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата