• Со попуст
  • Неодамнешно
Подложни за пареа за замена од 4 пакувања, компатибилни со Bissel Bissell PowerEdge и Powerforce LITK-OFF STARE MOP 2078, 2165, 20781 Под.

Подложни за пареа за замена од 4 пакувања, компатибилни со Bissel Bissell PowerEdge и Powerforce LITK-OFF STARE MOP 2078, 2165, 20781 Под.

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

【Wide Compatibility】 Compatible with Bissell Power Force Steam Mop Hard Floor Cleaner, model 2078, 2078 A, 20788,Power Edge Lift-Off Steam Mop, model 20781 【Affordable Set】This adaptation set includes 3 Soft + 3 Scrubby, all using microfibers fiber to Обезбедете го ефектот на чистење. Комбинирајќи ја флексибилноста и отпорноста на абразија за подобро да ги отстраниме дамките и да го исчистиме подот, нашиот живот ќе биде поповолен и поудобен! 【Порака и еднократно】 Производот може да се измие или да се измие со рака, а брзо се суши. Ние користиме висококвалитетни материјали, изработката е одлична, производот не ја соблекува конецот, пената и избледе по повторено миење. 【Ефективно чистење】 Материјалот за подлога на МОП има добра апсорпција на вода и производот е лесен за инсталирање. Може да се користи за чистење на дрвени подови, површини со плочки, мермерни плочи, итн. Подлогата за јамки ќе отстрани прашина, ќе ги избрише дамките, ќе ги одземе првут, коса и друга нечистотија, со што чистењето работи поефикасно!. 【100% задоволство】 Ние нема да штедиме никакви напори да ви обезбедиме подобри производи и услуги. Ве молиме контактирајте не на време за какви било проблеми и предлози на производи, многу ви благодарам!. 【Wide Compatibility】 Compatible with Bissell Power Force Steam Mop Hard Floor Cleaner, model 2078, 2078 A, 20788,Power Edge Lift-Off Steam Mop, model 20781. 【Affordable Set】This adaptation set includes 3 Soft + 3 Scrubby, all using microfibers fiber to Обезбедете го ефектот на чистење. Комбинирајќи ја флексибилноста и отпорноста на абразија за подобро да ги отстраниме дамките и да го исчистиме подот, нашиот живот ќе биде поповолен и поудобен! 【Порака и еднократно】 Производот може да се измие или да се измие со рака, а брзо се суши. Ние користиме висококвалитетни материјали, изработката е одлична, производот не ја соблекува конецот, пената и избледе по повторено миење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата