• Со попуст
  • Неодамнешно
Мулафнксал Случај за Airpods 3 3 Та Генерација Симпатична Мека Силиконска 3D Смешно Забавен Карактер За Воздух pod 3 Покритие Моден Дизајнер Кожата Цртан Филм Прстен Коле?

Мулафнксал Случај за Airpods 3 3 Та Генерација Симпатична Мека Силиконска 3D Смешно Забавен Карактер За Воздух pod 3 Покритие Моден

 
DEN 175.84

Количината на стоката
Това е достапна

Моден Изглед+ Овој Аеродром 3 (2021)/3-та генерација има стилски изглед, изгледа прекрасно, стилски и уникатноСимпатичниот модерен трендовски дизајн на изглед ќе ве натера да блеснете кога ќе погледнете, и можете да добиете пофалби од пријателите. Спречување На Оштетување Овој случај е направен од многу висококвалитетен тврд ИМД материјал. Има мазно и деликатно чувство и не е деформирано за долготрајна употреба. Тоа е многу безбедно и безопасно. Исто така е отпорен на удари и отпорен на капки, така што не мора да се грижите за оштетување на Вашите Воздушни мешунки 3 (2021) кутија за полнење. Мал и удобен, лесен за носење. Целосно вклопување, давајќи им на вашите воздушни мешунки 3/3-та генерација најдобра заштита. Отпорен на прашина и отпечаток од прст. Може да се измие и избрише со вода за чистење на производот (Воздушни мешунки 3 (2021) треба да се отстранат). Случајот е лесен и тенок и поддржува безжично полнење. Ако сакате да му дадете на вашето семејство Или пријатели подарок За Денот На Детето / Роденденот / денот на Вљубените, ова е добар избор.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата