• Со попуст
  • Неодамнешно
Махза куки пешкир/решетка за складирање на палто, закачалка, мултифункционална решетка за врата поставена со wallидови, без дупки, куки на вратите.

Махза куки пешкир/решетка за складирање на палто, закачалка, мултифункционална решетка за врата поставена со wallидови, без дупки, куки

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

- лесно да се исчисти и нема да ја оштети површината на идот ■ Кукајте зад вратата од ковано железо за да го искористите просторот зад вратата. ■ Спречете лизгање, не ја оштетувајте облеката, висат облека за време на долгови и не оставајте брчки. ■ Не ја оштетувајте фасадата, едвај закачете ја и користете ја и преместете ја во секое време. ❃multi-намена и издржлива, може да се користи за разни : куки за алатки, куки за палто, куки за клучеви, куки за облека, куки за пешкири. Карактеристики : Погодна и издржлива ■ Ironелезна уметничка заграда, тврд товар, без деформација, без притисок. ■ Hybridize Bar може да се користи за да висат крпи или облека, итн., За да се направи разумно употреба на просторот. Сцена : Menage Sizing : Како што е прикажано Колорирање : Сребрена вредност : Едно парче.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата