• Со попуст
  • Неодамнешно
Бумски риболов 8 парчиња клипови за карабинер, 3in големи карабинерски клучеви, алуминиум Д прстен карибејнерски клип со клучни прстени од 8 парчиња, CC3 повеќе-употре?

Бумски риболов 8 парчиња клипови за карабинер, 3in големи карабинерски клучеви, алуминиум Д прстен карибејнерски клип со клучни

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

[Алуминиумски карабинер] Направено со алуминиумска легура на легури и пролетта на вчитана од не'рѓосувачки челик, што овозможува брзо и мазно, еднократно отворање [Трајни и практични] Портата од не'рѓосувачки челик може брзо да се прикачи на широк спектар на точки за фиксирање што е безбеден и практичен, лесен, но силен, носењето на оптоварување достигнува до 220 bs. [Multi-Use Carabiner] The caribeaner is suitable for outdoor fishing, hiking, backpacking, camping, traveling, riding, kayaking etc., also used to attach the water bottle or used as gear hanger, keychain, backpack buckle, pet rope buckle, итн. [Важна белешка] Овие клипови на Caribeener не се применуваат за качување, замав, торба за удирање, итн. [Алуминиумски карабинер] Направено со алуминиумска легура на легури и пролетта на вчитана од не'рѓосувачки челик, што овозможува брзо и мазно, еднократно отворање. [Трајни и практични] Портата од не'рѓосувачки челик може брзо да се прикачи на широк спектар на точки за фиксирање што е безбеден и практичен, лесен, но силен, носењето на оптоварување достигнува до 220 bs.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата