• Со попуст
  • Неодамнешно
Генерички Калапи За Божиќно Складирање Во Форма На Поштенско Сандаче Црвена Кутија За Бонбони Колачиња Контејнери Бисквити Чоколадни Кутии Третирајте Добра Кути?

Генерички Калапи За Божиќно Складирање Во Форма На Поштенско Сандаче Црвена Кутија За Бонбони Колачиња Контејнери Бисквити Чоколадни

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

БОЖИЌНАТА КУТИЈА ЗА ПОДАРОЦИ Може да направи незаборавно изненадување за вашите гости БОЖИЌНА КУТИЈА ЗА БИСКВИТИ Изработена од премиум лимена чинија и дизајнирана со нежна Божиќна шема. БОЖИЌ БОНБОНИ КУТИЈА поштенско сандаче форма корист бонбони кутии Со Божиќ шема. БОЖИЌНИ ПРАЗНИ КАЛАПИ Погодни За пакување мали подароци, занаети, чоколадо, бонбони итн. БОЖИЌНИ КАЛАПИ За КОЛАЧИЊА Многу издржливи и не се деформираат дури и ако користат долго време. Насоки : чувајте чисти. БОЖИЌНАТА КУТИЈА ЗА ПОДАРОЦИ Може да направи незаборавно изненадување за вашите гости. БОЖИЌНА КУТИЈА ЗА БИСКВИТИ Изработена од премиум лимена чинија и дизајнирана со нежна Божиќна шема. БОЖИЌ БОНБОНИ КУТИЈА поштенско сандаче форма корист бонбони кутии Со Божиќ шема. БОЖИЌНИ ПРАЗНИ КАЛАПИ Погодни За пакување мали подароци, занаети, чоколадо, бонбони итн. БОЖИЌНИ КАЛАПИ За КОЛАЧИЊА Многу издржливи и не се деформираат дури и ако користат долго време. Насоки : чувајте чисти. Опис Одличен За подарување домашни колачиња и задоволства за време на празниците, или во секое време од годината! Може да се примени и за складирање на разни ситници, како што се бонбони, мелеми за усни, нане, мини свеќи, чаеви, мамки за риболов или куки, уметност за нокти, картички за празнични подароци, готовина или мали подароци.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата