• Со попуст
  • Неодамнешно
Шанрија Статив Продолжување Прачка, Стабилизатор Статив Продолжување Прачка Алуминиумска Легура Материјал Стабилен Сигурен Отпорност На Корозија За Внатрешни з?

Шанрија Статив Продолжување Прачка, Стабилизатор Статив Продолжување Прачка Алуминиумска Легура Материјал Стабилен Сигурен Отпорност

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Изработен од квалитетен материјал од легура на алуминиум, висока јачина, отпорност на корозија, цврст и издржлив Вклучени статив и продолжување прачка, може да се користи сам. Лесен и пренослив, лесен за носење и употреба. 1/4 " стандардна завртка интерфејс, може да се инсталира и други опрема. Погоден За Осмо Мобилен 3 рачен стабилизатор на топчести глави. Изработен од квалитетен материјал од легура на алуминиум, висока јачина, отпорност на корозија, цврст и издржлив. Вклучени статив и продолжување прачка, може да се користи сам. Лесен и пренослив, лесен за носење и употреба. 1/4 " стандардна завртка интерфејс, може да се инсталира и други опрема. Погоден За Осмо Мобилен 3 рачен стабилизатор на топчести глави. Изработен од квалитетен материјал од легура на алуминиум, висока јачина, отпорност на корозија, цврст и издржлив. Вклучени статив и продолжување прачка, може да се користи сам. Лесен и пренослив, лесен за носење и употреба. 1/4 " стандардна завртка интерфејс, може да се инсталира и други опрема. Погоден За Осмо Мобилен 3 рачен стабилизатор на топчести глави.


Клучни карактеристики

Item type:
 Tripod Extension RodCondition
Package List:
1 x Tripod 1 x Extension Rod:

Слични производи во категоријата