• Со попуст
  • Неодамнешно
Комплет Дијамантски Датотеки Од 10 парчиња, Стврднати Сечила Отпорни На Корозија Против ' Рѓа, Подобрување На Комплетот За Датотеки Со Игли За Обработка На Метали и ?

Комплет Дијамантски Датотеки Од 10 парчиња, Стврднати Сечила Отпорни На Корозија Против ' Рѓа, Подобрување На Комплетот За Датотеки Со Игли

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

ДИЈАМАНТСКА ОБВИВКА : Дијамантска обвивка на секоја алатка во овој комплет за датотеки ја подобрува ефикасноста на сечењето и отпорноста на абење, обезбедувајќи долготраен работен век ОТПОРНОСТ НА 'РЃА и КОРОЗИЈА : Стврднатите сечила на овој комплет за датотеки имаат површина обложена со титаниум и задебелена никел, што ги прави многу отпорни на' рѓа и корозија. Површината на ронки вградена со индустриски дијамант е погодна за работа на тврди материјали. БЕЗБЕДЕН и БЕЗОПАСЕН : Направен со извонредна изработка, Комплетот За Комплети Дијамантски Датотеки е безбеден, цврст и безопасен за човечкото тело, така што можете да го користите со доверба. ПРАКТИЧНО СКЛАДИРАЊЕ : Датотеката Обложена Со Дијаманти е многу пренослива, што ви овозможува да ја носите со себе и лесно да ја чувате кога не се користи. ШИРОКИ АПЛИКАЦИИ : Титаниумската Датотека е идеална за сечење поцврсти метали, како што се карбид, стврднати или карбурирани алатки, алати од легиран челик, калапи, тела и многу повеќе. Тоа е одличен додаток на секоја работилница или кутија со алатки. Тујузити главно се занимава со сигурни индустриски материјали и животни алатки и е посветена на подобрување на квалитетот на животот и правење на работата и животот на повеќе луѓе поудобно и поубаво! Спецификација : Тип На Ставка : Дијамантски Филематеријал : Титаниумска Позлата : Прибл.


Клучни карактеристики

Item Type:
Diamond File
Material:
Titanium Plating
Size:
Approx. 4 x 160mm / 0.2 x 6.3in 
Handle Color:
Blue
File Color:
Gold
Exterior Treatment:
Titanium coating
Use:
Suitable for cutting high hardness metal, such as hard alloy, quenching or carburizing tools, alloy steel tools, molds, fixtures, etc.
 :
Package List:
10 x Diamond File:
 :
Kind tips:
Please pay attention to the correct operation:

Слични производи во категоријата