• Со попуст
  • Неодамнешно
Оклоп на сите 2-во-1-кононски комплет за пена, комплет за чистење автомобили се поврзува со мијалници за напојување и градинарски црева за чистење на возила, вклучув?

Оклоп на сите 2-во-1-кононски комплет за пена, комплет за чистење автомобили се поврзува со мијалници за напојување и градинарски црева за

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

[Комплет за автомобили со топови од пена] : Оклопувањето на сите 2-во-1 топови за топови вклучува еден топови за пена, адаптер за една градина за црево и адаптер за миење на притисок [Премиум чистење на автомобили] : Забавен и лесен комплет за автомобили дава резултати со голема пена за да се отстрани нечистотијата и вар од надворешните површини на вашето возило. [Два начина за употреба] : Поврзете го овој топови со пена со мијалник за притисок за интензивно прицврстување на сапун и максимално покритие, или со вашето црево за градина за искуство со топови со пена. [Лесен за употреба] : Едноставно користете го ергономскиот адаптер за пиштол за миење со градинарско црево или мијалник за притисок, а потоа свртете го влезот во посакуваното поставување - нагоре за мијалник за притисок и надолу за цревото за градина, и конечно, пополнете го резервоарот со автомобил Измијте и додадете вода. [За тешки дамки] : Осигурете се да истурете неразреден сапун за автомобили директно на погодената област пред да го искористите вашиот автомобил ако сте заглавиле катран и тешки почви. [Дополнителни карактеристики] : Се одликува со зафат што не се лизга, широко шише што не е на врвот и обележаните линии на резервоарот за лесна употреба, како и работи со мијалници за гас и електричен притисок од 500 до 3. Оклопувањето на сите 2-во-1 топови за пена е забавен и лесен комплет за нега на автомобили што дава резултати со голема печка за да се отстрани нечистотијата и вар од вашето возило. Овој комплет вклучува еден топови со пена, апликатор за пена за миење автомобили и еден ергономски адаптер. Разновидноста на овој иновативен комплет за автомобили ви овозможува да го поврзете овој топови за пена за миење на автомобили со мијалник за притисок за интензивно прицврстување на сапун и максимално покритие, или со вашето градинарско црево за искуство со топови од пена.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата