• Со попуст
  • Неодамнешно
Автоматско предно седиште на Toaddmos, цветни со потпетици за печатење универзален заштитник на седиштето на автомобили, одговараат на повеќето декоративни аксерии н?

Автоматско предно седиште на Toaddmos, цветни со потпетици за печатење универзален заштитник на седиштето на автомобили, одговараат

 
DEN 3.33

Количината на стоката
Това е достапна

Вклучен пакет : 2 x предни капаци на седиштата на корпите Изработено од висококвалитетен полиестер микро-влакна ткаенина-супер мека, дише, удобна, отпорна на абење, лесна за чистење, употреба на четири сезони. Омилени иновативни дизајни и живописни бои, додадете допир на уникатност и весела кога возите. Забавете ги вашите места од излевање, дамки, кинење, избледување и миленичиња коса, оставете го вашиот автомобил да земе нов изглед. Наменето за брза и лесна инсталација на повеќето автомобили и седишта во стил на корпи- Не се потребни алатки. Еластичниот систем за поддршка и прицврстување обезбедува прицврстена и безбедна универзална вклопување на повеќето стандардни седишта за автомобили и SUV. Не за употреба на седишта со интегрирани воздушни перничиња, безбедносни појаси или потпирачи за рака. Вклучен пакет : 2 x предни капаци на седиштата на корпите. Изработено од висококвалитетен полиестер микро-влакна ткаенина-супер мека, дише, удобна, отпорна на абење, лесна за чистење, употреба на четири сезони. Омилени иновативни дизајни и живописни бои, додадете допир на уникатност и весела кога возите. Забавете ги вашите места од излевање, дамки, кинење, избледување и миленичиња коса, оставете го вашиот автомобил да земе нов изглед. Наменето за брза и лесна инсталација на повеќето автомобили и седишта во стил на корпи- Не се потребни алатки. Еластичниот систем за поддршка и прицврстување обезбедува прицврстена и безбедна универзална вклопување на повеќето стандардни седишта за автомобили и SUV. Не за употреба на седишта со интегрирани воздушни перничиња, безбедносни појаси или потпирачи за рака. Вклучен пакет : 2 x Car Front Seat Covers Specification : Погоден опсег : Применливо за повеќето седишта за автомобили на пазарот, но не и за употреба на седишта со интегрирани воздушни перничиња, безбедносни појаси или потпирачи за потпирачи за ракави : Висококвалитетна ткаенина за покривање на седиштето Дише, се чувствува удобно, анти-антики -Дири, отпорни на абење, лесни за чистење, не паѓајте, летото нема да биде премногу жешка зима нема да биде премногу кул, четири сезони општо напредно покритие на седиштето.


Клучни карактеристики

Suitable scope:
Applicable to most car seats in the market,but Not for use on seats with integrated airbags,seatbelts or armrests:
Function:
high-quality seat cover fabric breathable, feel comfortable, anti-dirty, wear-resistant, easy to clean, do not fall off, summer will not be too hot winter will not be too cool, four seasons general advanced seat cover.
Features:
High-quality seat cover fabric breathable, feel comfortable, wear-resistant, easy to clean, do not fall off :
Featured innovative fabrics and designs :
Update the appearance of old or dirty seats,refresh your interior look :
Prevent splitting, stains, fading, dirt and pet hair :
Easy to install :
Perfect Gifts:
Nice Gift for family,friends,or lovers for festival,holiday,birthday or some other occassions.
Instructions:
Step1:
Place the seat cover over the top of the seat and pull gently towards the base of the seat
Step2:
Locate the fastening flap on the interior of the cover and push it through the gap in between the top and bottom portion of the seat until it has passed through to the back of the seat.
Step3:
Stretch the bottom of the seat cover over the bottom seat cushion until completely covered.
Step4:
Move to the back of the seat and fasten the elastic hook straps into the holes of the pass through flap to secure the seat cover position
Note :
If you don't know how to install,please contact with us.:
We can send you the manual pictures and install video.:

Слични производи во категоријата