• Со попуст
  • Неодамнешно
ДОИТОЛ Фиока Копчиња Рачни Алатки Мерач За Обележување На Дрво Хардвер На Кабинетот Со Алатка За Стоп Удар За Кабинет Шкаф Алатки За Инсталација На Дрво Црвени Фио?

ДОИТОЛ Фиока Копчиња Рачни Алатки Мерач За Обележување На Дрво Хардвер На Кабинетот Со Алатка За Стоп Удар За Кабинет Шкаф

 
DEN 270.24

Количината на стоката
Това е достапна

- Боја : Црвена Исклучителна изработка, нема лесно да се скрши и деформира, може да ви служи долго време. Изработен од нерѓосувачки челик и месинг материјали, не е лесно да ' рѓосува и има долг работен век. Лесен за поправка, не е лесен за паѓање, професионален и практичен, удобен и издржлив. Преку едноставен метод на апликација, поместете го граничниот блок во саканата положба, а потоа заклучете ја завртката за да ја означите измерената вредност. Високата прецизност, високата ефикасност, лесно можат да ги задоволат вашите потреби. Опис локаторот на линијата за обработка на дрво лесно може да ви помогне да ја поправите и обележите, правејќи ја вашата работа поефикасна. Ова е професионален и практичен гаџет. Има одлична изработка и разумен дизајн, лесен за совладување, читање и чистење и може да помогне за брзо обележување и пишување. Ова е добар локатор и ќе ви донесе добро искуство. Карактеристики - Материјал : Нерѓосувачки Челик, Месинг-Изработен од нерѓосувачки челик и месинг материјали, не е лесно да ' рѓосува и има долг работен век.- Висока прецизност, висока ефикасност, лесно може да ги задоволи вашите потреби.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата