• Со попуст
  • Неодамнешно
Дигитален Дебеломер ЗУКИЕ,Водоотпорен Дебеломер За Дигитален Дисплеј ОД Нерѓосувачки Челик,0-200мм 0,03 мм, 0-300мм 0,04 мм,за внатрешен дијаметар, надворешен дијаметар, м?

Дигитален Дебеломер ЗУКИЕ,Водоотпорен Дебеломер За Дигитален Дисплеј ОД Нерѓосувачки Челик,0-200мм 0,03 мм, 0-300мм 0,04 мм,за внатрешен

 
DEN 1044.80

Количината на стоката
Това е достапна

Изработен од висококвалитетен материјал од нерѓосувачки челик, издржлив и долг работен век Овој дебеломер има завртки за прицврстување за брзо и лесно заклучување на дебеломер. Постојат 4 методи на мерење, вклучувајќи внатрешен дијаметар, надворешен дијаметар, длабочина и мерење на чекор. Ergономски дизајн, лесен за употреба излез на податоци со удобен интерфејс за податоци со дебеломер. Дебеломерот има IP54 водоотпорен, статичка заштита од класа А, конверзија на мм/инчи, 0 позиција на која било позиција, функција за излез на податоци итн. Изработен од висококвалитетен материјал од нерѓосувачки челик, издржлив и долг работен век. Овој дебеломер има завртки за прицврстување за брзо и лесно заклучување на дебеломер. Постојат 4 методи на мерење, вклучувајќи внатрешен дијаметар, надворешен дијаметар, длабочина и мерење на чекор. Ergономски дизајн, лесен за употреба излез на податоци со удобен интерфејс за податоци со дебеломер. Дебеломерот има IP54 водоотпорен, статичка заштита од класа А, конверзија на мм/инчи, 0 позиција на која било позиција, функција за излез на податоци итн.


Клучни карактеристики

Condition:
100%
Material:
High Quality Stainless Steel
Battery:
2 * CR2032 Battery(Included)
Division Value:
0.01mm
Accuracy:
0-200mm
0-300mm:
±0.04mm
Optional Style:
0-200mm, 0-300mm
Package List:
1 * Digital Caliper:
2 * Button Battery:
1 * User Manual:
1 * Qualification:
Please feel free to contact us if you have any questions, we will do our best to provide you with the best service. Our company will deliver the goods to you as soon as possible, the logistics speed is faster than website. :

Слични производи во категоријата