• Со попуст
  • Неодамнешно
ДОИТУЛ Вајт Сет 700 парчиња М. Бела Фабричка Големина Дома Рамен Квалитет Растојание Избрани Подлошки Асортиман Со Завртки - Премиер За Висока Заптивка М Завртка За ?

ДОИТУЛ Вајт Сет 700 парчиња М. Бела Фабричка Големина Дома Рамен Квалитет Растојание Избрани Подлошки Асортиман Со Завртки -

 
DEN 3.00

Количината на стоката
Това е достапна

АСОРТИМАН НА НАЈЛОНСКИ ПОДЛОШКИ Совршен За електрично поврзување помеѓу апарати за домаќинство и комерцијални апарати, автомобилски и морски апликации, каде што напојувањето има конекција од типот на навој/ завртка Рамен РАСТОЈАНИЕ Изработен од најлонски материјал, издржлив и отпорен. НАЈЛОН ЗАПТИВКА Овие рамни подлошки обезбедуваат потпорна површина што може да се користи за дистрибуција на оптоварувања на прицврстувачите и имаат отпорност на абење. РАМНИ ПОДЛОШКИ ИЗБРАНИ ПОДЛОШКИ поставени краеви Изработени од најлонски материјал, издржливи и отпорни. КОМПЛЕТ ЗА РАМНИ ПОДЛОШКИ КОМПЛЕТ ЗА АСОРТИМАН ЗА РАМНИ ПОДЛОШКИ М8 РАМЕН МИЈАЛНИК РАМЕН МИЈАЛНИК МАЛ АСОРТИМАН за МИЕЊЕ Доаѓа со пластична кутија за складирање за складирање и сортирање. Пакетот Вклучува 350 х Карактеристики на најлонска заптивка-Овие рамни подлошки обезбедуваат потпорна површина што може да се користи за дистрибуција на оптоварувања на прицврстувачите и имаат отпорност на абење. - Доаѓа со пластична кутија за складирање и сортирање. - Изработен од најлонски материјал, издржлив и отпорен. - Совршен за електрични врски помеѓу апарати за домаќинство и комерцијални апарати, автомобилски и морски апликации, каде што напојувањето има конекција од типот на навој/ завртка.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата