• Со попуст
  • Неодамнешно
Врв За Лемење На Железо, Врв За Лемење Со Бакар, Совети За Лемење Заменливи Совети За Лемење Со Железна Алатка Т26 Универзална Рачка За Сам Електрични, Совети За Рачк?

Врв За Лемење На Железо, Врв За Лемење Со Бакар, Совети За Лемење Заменливи Совети За Лемење Со Железна Алатка Т26 Универзална Рачка

 
DEN 0.67

Количината на стоката
Това е достапна

ТРЕТМАН СО ГАЛВАНИЗАЦИЈА : повеќеслоен третман со галванизација, отпорност на оксидација и корозија, ефикасен и издржлив ЗА ПРОЕКТ ЗА ЛЕМЕЊЕ : врвот на рачката за лемење е погоден ЗА JBC рачка За лемење T26, лесен за инсталирање и замена. ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ : врвот на рачката за лемење има висока топлинска спроводливост, брзо обновување на температурата и добра практичност. БАКАР и ЛЕГУРА : Изработени од одлични материјали од бакар и легура, отпорност на висока температура и долг работен век. БАКАР и ЛЕГУРА : Изработени од одлични материјали од бакар и легура, отпорност на висока температура и долг работен век. ТРЕТМАН СО ГАЛВАНИЗАЦИЈА : повеќеслоен третман со галванизација, отпорност на оксидација и корозија, ефикасен и издржлив. ЗА ПРОЕКТ ЗА ЛЕМЕЊЕ : врвот на рачката за лемење е погоден ЗА JBC рачка За лемење T26, лесен за инсталирање и замена. ВИСОКИ ПЕРФОРМАНСИ : врвот на рачката за лемење има висока топлинска спроводливост, брзо обновување на температурата и добра практичност. БАКАР и ЛЕГУРА : Изработени од одлични материјали од бакар и легура, отпорност на висока температура и долг работен век.


Клучни карактеристики

Item Type:
Soldering Iron Tip
Material:
Alloy, Copper
Handle:
T26 Handle
Scope of Application:
Suitable for JBC soldering station
Package List:
1 x Soldering Iron Tip:
Note:
Pay attention to safety protection when using.:

Слични производи во категоријата