• Со попуст
  • Неодамнешно
Алатки ЗА СКАРА LIOOBO Алатки За Скара Алатки За Скара Торби За Патувања Ракувани Торби За Складирање Торба За Чување Крпа Кутија За Складирање На Алатки За Преклопув?

Алатки ЗА СКАРА LIOOBO Алатки За Скара Алатки За Скара Торби За Патувања Ракувани Торби За Складирање Торба За Чување Крпа Кутија За Складирање

 
DEN 567.84

Количината на стоката
Това е достапна

1 Изработени од материјали од ткаенина од оксфорд за да се обезбеди целокупната цврстина. Може да ги чува потребните алатки, со голем дизајн на отворање за лесен пристап. Задебелената ткаенина против кинење може ефикасно да ги заштити вашите предмети за кампување. Лесен за носење, лесен за организирање на вашите предмети за кампување, може да се носи рачно. Можете лесно да чувате и носите храна за кампување или пикник во оваа тешка торба. Изработени од материјали од ткаенина од оксфорд за да се обезбеди целокупната цврстина. Може да ги чува потребните алатки, со голем дизајн на отворање за лесен пристап. Задебелената ткаенина против кинење може ефикасно да ги заштити вашите предмети за кампување. Лесен за носење, лесен за организирање на вашите предмети за кампување, може да се носи рачно. Можете лесно да чувате и носите храна за кампување или пикник во оваа тешка торба. Опис ова е торба за складирање на кампување со голем капацитет, изработена од материјал од ткаенина од оксфорд, мазна и издржлива, со голем капацитет, доволно за да складирате предмети за кампување без напор. Со оваа голема торба за складирање, можете лесно да заштедите простор земете ги вашите предмети за кампување, храна за пикник итн.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата