• Со попуст
  • Неодамнешно
ДРЖАЧ ЗА Држач ЗА Подот YXCKG, Пренослив Држач За Телефон За Држач За Таблети Со Долга Рака Што Може Да Се Прилагоди На Висината, Мрзлива Стегач За Таблети За Сите Теле?

ДРЖАЧ ЗА Држач ЗА Подот YXCKG, Пренослив Држач За Телефон За Држач За Таблети Со Долга Рака Што Може Да Се Прилагоди На Висината,

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Таблет И ТЕЛЕФОН ДВА ВО ЕДНО : опсег На Клипови за мобилни телефони / таблети : 4,7-12,9 инчи, телефонот и држачот за таблети ги поддржуваат повеќето паметни телефони и рамен панел 360 ПРИЛАГОДЛИВ АГОЛ на ГЛЕДАЊЕ : со 360 држач за ротирачки клип и флексибилна долга рака, можете слободно да го прилагодите овој држач за телефонот на подот на таблетот до најдобриот агол на гледање што го сакате. Целосно ослободете ги рацете што можете удобно да ги легнете на кревет или софа. Флексибилен ЦВРСТ : Метална телескопска прачка, силна и стабилна потпора, не е лесна за кршење, метална цевка, цврста и слободна за свиткување, не е лесна за свиткување, стабилна основа за поголема стабилност. ➤ономски ДРЖАЧ ЗА ТЕЛЕФОН : Прилагодување Што Може Многу Да се повлече. Со држачот за кревет за таблети, можете да го држите мобилниот телефон на соодветно растојание од очите, тој ефикасно ќе го поправи вашето држење, ќе го заштити видот и вратот. Различни ПРИЛИКИ ЗА КОРИСТЕЊЕ : Најдобро за вас на троседот/креветот гледајќи го телефонот/таблетот. Долгиот држач за раце помага многу кога треба да легнете на мекото/гледање кревет, попогодно за читање музички резултат кога свирите гитара или други музички инструменти. Карактеристики : Универзалниот држач за подот на таблетот може безбедно да го монтира вашиот таблет и друго devices.It е толку стабилен,цврст и така durable.It може да ја задржи безбедноста на вашиот таблет или телефон апсолутно и не грижете се да паднете.


Клучни карактеристики

■Material:
aluminum alloy + silicone + ABS
■Application:
4.7-12.9 inch mobile phone and tablet
■Color:
Silver, black
■Packing size:
690*310*67mm
■Net weight:
4.5kg
Package Includes:
1 X Floor stand:
1 X Clip:
Tips:
During the shooting process, the actual color of the picture may be slightly different from the product due to factors such as light, camera, screen settings and so on. real.
dimension errors:
1-2 CM errors can occur with different

Слични производи во категоријата