• Со попуст
  • Неодамнешно
Хемотон Кутија За Складирање На Десктоп Кутија За Складирање На Накит Организатор На Складирање На Накит Пластика Организатор Кутија За Шминка Фиоки За Складирањ?

Хемотон Кутија За Складирање На Десктоп Кутија За Складирање На Накит Организатор На Складирање На Накит Пластика Организатор Кутија За Шминка

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Пластика Мини ФИОКИ за СКЛАДИРАЊЕ користи кутија за складирање од типот на фиока, многу модерна и нова, креативна и практична. ФИОКИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПЛАСТИЧНИ краеви и безбеден пластичен материјал, цврст и издржлив за трајна употреба. плакарот фиока единица. КОЗМЕТИЧКА КУТИЈА за СКЛАДИРАЊЕ - Козметички Витрини : вистинската големина совршена за држење кармин и лак и организирање на вашата маса за облекување. БИРО ОРГАНИЗАТОР ПОЛИЦА Премиум пластичен материјал го прави потрајни и. ПЛАСТИЧНИ КАНТИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ОРГАНИЗАТОР НА СУЕТА 3 Организатор На Шминка За Фиоки Компактен Систем За Фиоки За Работна Површина 3, За Козметика, Бања, Студентски Дом, Биро, Работна Површина, Канцеларија. Мини ФИОКИ за СКЛАДИРАЊЕ користи кутија за складирање од типот на фиока, многу модерна и нова, креативна и практична. ФИОКИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ПЛАСТИЧНИ краеви и безбеден пластичен материјал, цврст и издржлив за трајна употреба. плакарот фиока единица. КОЗМЕТИЧКА КУТИЈА за СКЛАДИРАЊЕ - Козметички Витрини : вистинската големина совршена за држење кармин и лак и организирање на вашата маса за облекување. БИРО ОРГАНИЗАТОР ПОЛИЦА Премиум пластичен материјал го прави потрајни и. ПЛАСТИЧНИ КАНТИ ЗА СКЛАДИРАЊЕ ОРГАНИЗАТОР НА СУЕТА 3 Организатор На Шминка За Фиоки Компактен Систем За Фиоки За Работна Површина 3, За Козметика, Бања, Студентски Дом, Биро, Работна Површина, Канцеларија. Список на пакети 1 х Карактеристики На Кутијата За Складирање-Големина : 17,00Х15, 20Х13, 00см/6, 68Х5, 97Х5, 11 инчни фиоки организатор складирање. - Материјал : Пластични Десктоп Фиоки За Складирање. - Мал и исклучителен без зафаќање премногу простор, може да сортира и складира разни предмети организатор.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата