• Со попуст
  • Неодамнешно
СОЛУСТЕР Филтер за Воздух 4 парчиња Мини Пренослив Вентилатор За Воздух Силиконска Пумпа За Чистење Чистач На Воздух За Сензор За Леќи На Фотоапаратот Лцд Екрани К?

СОЛУСТЕР Филтер за Воздух 4 парчиња Мини Пренослив Вентилатор За Воздух Силиконска Пумпа За Чистење Чистач На Воздух За Сензор За Леќи На Фотоапаратот

 
DEN 2.67

Количината на стоката
Това е достапна

Природни и еколошки и нетоксични Designономскиот дизајн на жлебови го прави вентилаторот за воздух лесен за разбирање и обезбедува удобно чувство. Супер мека млазница спречува случајно оштетување во случај на со сензорски леќи и друг деликатен дел. Мал волумен за лесно складирање и носење. Дува Честички Од Прашина дури и оние што се држат Со Статички Електрицитет. Опис мало тело, но огромен проток на воздух, удобен за ефикасно носење и издување прашина, Нанесете за да ја издувате прашината на површината или во спојот на објективот на фотоапаратот, сензорот, ДВ, компјутерот, тастатурата итн.Карактеристики-Материјал : Силикон.- Големина : 8,8 х 4 х 4см.Пакет Вклучувајќи 4 х воздух вентилатор.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата