• Со попуст
  • Неодамнешно
Барака За Складирање на отворено, Барака За Складирање и Барака За Складирање на Алати Барака За Складирање 5ft x 3ft Метална Барака Барака За Складирање Со Затворен П?

Барака За Складирање на отворено, Барака За Складирање и Барака За Складирање на Алати Барака За Складирање 5ft x 3ft Метална Барака

 
DEN 1227.52

Количината на стоката
Това е достапна

Брза испорака : нашите бараки за складирање се испраќаат од АМЕРИКАНСКИОТ магацин и пристигнуваат за само 3 до 10 дена, за да можете да купите со доверба [Практично Решение За Складирање Градина] Со затворен покрив, оваа барака за складирање 5ft x 3ft обезбедува импресивна просторија за складирање на градинарски алат, опрема и материјали. [Пробиени Отвори] за разлика од типичните бараки со пластични отвори, оваа барака доаѓа со два интегрирани отвори за пробивање кои нема да се влошат против сончевата светлина. нашиот надворешен кабинет за складирање може да се користи како просторија за складирање кутии, а исто така и како просторија за собирање ѓубре за да го одржуваме дворот чист. Ова е одлична колиба во дворот!. 100% задоволство, осигурувајќи дека вашата среќа е наш главен приоритет. Ве молиме бидете сигурни да ја купите нашата висококвалитетна барака за складирање. Ако имате какви било прашања, ве молиме оставете ни порака и ние ќе ви одговориме навреме! ✮. Брза испорака : нашите бараки за складирање се испраќаат од АМЕРИКАНСКИОТ магацин и пристигнуваат за само 3 до 10 дена, за да можете да купите со доверба. [Практично Решение За Складирање Градина] Со затворен покрив, оваа барака за складирање 5ft x 3ft обезбедува импресивна просторија за складирање на градинарски алат, опрема и материјали. [Пробиени Отвори] за разлика од типичните бараки со пластични отвори, оваа барака доаѓа со два интегрирани отвори за пробивање кои нема да се влошат против сончевата светлина. нашиот надворешен кабинет за складирање може да се користи како просторија за складирање кутии, а исто така и како просторија за собирање ѓубре за да го одржуваме дворот чист.


Клучни карактеристики

Overall Dimensions:
64.9L x 33.8W x 69.7H
Internal Dimensions:
57.5L x 27.2W x 68.5H
Door Dimensions:
21.7(W) x 61.8(H)
Wall Height:
62.8
Main Color:
white
Thickness:
0.6mm (T) galvanized color sheet, 0.25mm (T) galvanized color steel,1.2mm Aluminum。
Package dimensions: 67.32 x 24.80 x 4.53:
Net Weight:
67lbs
Package includes:
1 x 5'x3' Metal Storage Shed for sale:
1 x detailed manual:
一一一一一 ★★★★★ 一一一一一:
We have a strong service team, our service tenet is customer satisfaction, if you have any questions or comments after receiving the goods, please feel free to contact us :

Слични производи во категоријата