• Со попуст
  • Неодамнешно
Држач За Држач За Алат 5 парчиња Пластична Електрична Алатка Држач За Пристаниште За Батерии За Риоби 18v Алатка За Батерии Тешка Закачалка За Напојување Со Завртки ?

Држач За Држач За Алат 5 парчиња Пластична Електрична Алатка Држач За Пристаниште За Батерии За Риоби 18v Алатка За Батерии Тешка

 
DEN 1.33

Количината на стоката
Това е достапна

[Компатибилен Со] држачот За Држач За Алат е погоден За алатката за батерии Ryobi 18 V, проверете дали одговара на вашата алатка пред купувањето [Цврст и Издржлив] држач За пристаниште За Батерии е изработен од висококвалитетен пластичен материјал, цврст, издржлив, не е лесен за кршење и може да се користи долго време. [Лесен За Инсталирање] овој држач за монтирање на алатот има дупки за монтирање на завртки и може да се фиксира на која било подобра табела за организација со завртки што ги обезбедуваме. [Широка Примена] држачот За Монтирање На Алатот може да се закачи на кое било ниво, како што се под работни маси, дрвени столбови, ѕидови, гипс картон итн. [Најдобар Подарок] држач За пристаниште За Батерии Е совршен подарок за столари, градители, електричари, бравари и градинари за складирање електрични алати. Држач за држач за алат За Работилница За Батерии Риоби 18в Гаража Пластична Електрична Пристаниште Тешка Закачалка За Напојување.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата