• Со попуст
  • Неодамнешно
Рачен Вентилатор БОРДСТРАКТ, Мини Пренослив Вентилатор За Преклопување, 4-5 Часа Работа, ЏЕБЕН Вентилатор ЗА ПОЛНЕЊЕ УСБ, Тивок Личен Вентилатор, Погоден За Патувањ?

Рачен Вентилатор БОРДСТРАКТ, Мини Пренослив Вентилатор За Преклопување, 4-5 Часа Работа, ЏЕБЕН Вентилатор ЗА ПОЛНЕЊЕ УСБ, Тивок Личен Вентилатор,

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

БОРДСТРАКТ е бренд посветен на развојот и иновациите во домот, нудејќи низа кујнски производи и додатоци за живеење дома БОРДСТРАКТ постојано се развива и се подобрува во своето истражување за да обезбеди подобри услуги за јавноста. 4-5 ЧАСА УПОТРЕБА : Рачниот вентилатор може да трае 4-5 часа употреба со едно целосно полнење. Подолгото траење на батеријата ви овозможува да уживате додека патувате, патувате, работите и сите други активности на отворено. ДЕФОРМИРАЧКИ ВЕНТИЛАТОР ВО 2 ФАЗИ : Преносливиот вентилатор може целосно да се преклопи за да се сокријат сечилата, што го прави доволно мал и компактен за да се вклопи во речиси секој џеб. 180° преклопени како рачен вентилатор и 270° преклопени како десктоп вентилатор. МАЛА ГОЛЕМИНА, ГОЛЕМА ФУНКЦИЈА : мини рачен вентилатор ги комбинира функциите на вентилаторот и резервното напојување, вентилаторот За Џебна Мечка ќе стане ваш секојдневен основен вентилатор за ладење во топло време. Има повеќе функции за задоволување на вашите различни потреби. РЕЗЕРВЕН ПОЛНАЧ со ГОЛЕМИНА НА ДЛАНКА : со уникатниот дизајн со големина на џеб на вентилаторот за полнење, преносливиот вентилатор е лесен за полнење во вашата торба и носење наоколу. Совршено е како надворешен резервен извор на енергија за полнење на телефонот доколку е потребно. USB ПОЛНЕЊЕ : Личен рачен електричен вентилатор може ДА се НАПЛАЌА USB од обичен USB штекер, лаптоп, банка за напојување или полнач за автомобил. Посилен ветер и побрзо ладење. 4-5 ЧАСА УПОТРЕБА : Рачниот вентилатор може да трае 4-5 часа употреба со едно целосно полнење. Подолгото траење на батеријата ви овозможува да уживате додека патувате, патувате, работите и сите други активности на отворено. ДЕФОРМИРАЧКИ ВЕНТИЛАТОР ВО 2 ФАЗИ : Преносливиот вентилатор може целосно да се преклопи за да се сокријат сечилата, што го прави доволно мал и компактен за да се вклопи во речиси секој џеб. 180° преклопени како рачен вентилатор и 270° преклопени како десктоп вентилатор.


Клучни карактеристики

Item Type:
 Mini Handheld Fan
Material:
ABS
Weight:
Approx. 130g / 4.6oz
Battery Type:
Lithium Battery [Built in Battery Delivery]
Battery Model:
18650
Battery Capacity:
2000mAh
Number of Wind Gears:
Three Gears
Indicator Light:
Charging Status:
White Light Flashes Slowly
Fully Charged State:
White Light Is Always on
Working Status:
Green Breathing Light
Package List:
1 x Fan1 x Lanyard1 x Charging Cable

Слични производи во категоријата