• Со попуст
  • Неодамнешно
10 листови Велигденски налепници за уметност на нокти 3Д Велигденски декорации за нокти Симпатични налепници за нокти за зајаче самостојно лепило велигденско јајц?

10 листови Велигденски налепници за уметност на нокти 3Д Велигденски декорации за нокти Симпатични налепници за нокти за зајаче

 
DEN 2.33

Количината на стоката
Това е достапна

Велигденски декор на ноктите : getе добиете 10 листови 3Д Велигденски налепници за нокти, трендовски образец Велигденските дизајни за нокти можат да ви обезбедат најразлични опции, да ја задоволите вашата богата имагинација на Nail DIY и да создадете свој стил Лесен за употреба : 3Д делумните за велигденски нокти се самолепливи и не бара лепак, само отстранете ја налепницата, а потоа залепете ги овие декорации на ноктот. Можете исто така да користите гел за нокти за да ги покриете за да ги направите убавите налепници да траат подолго. Безбедни материјали : Налепниците за нокти на зајаче се изработени од висококвалитетни материјали за животната средина. Можете да го користите со доверба, ноктите сè уште останува сјајни откако ќе ги отстраните налепниците. Прилики : Decal на Bunny Nail Decal ќе биде идеален подарок за вашите жени пријатели, мајка ти, вашата сопруга. Декларациите за нокти за зајаци се совршени за домашен салон за нокти и професионален салон за нокти, а исто така може да бидат декори за случаи на мобилни телефони, честитки, уметност на телото, итн. По услугата за продажба : Ако имате какви било прашања во врска со нашите налепници на Велигденски зајаче, ве молиме почувствувајте се слободно да контактирате со нас. Ние ќе ви дадеме задоволителен одговор или целосна наплата. Велигденски декор на ноктите : getе добиете 10 листови 3Д Велигденски налепници за нокти, трендовски образец Велигденските дизајни за нокти можат да ви обезбедат најразлични опции, да ја задоволите вашата богата имагинација на Nail DIY и да создадете свој стил. Лесен за употреба : 3Д делумните за велигденски нокти се самолепливи и не бара лепак, само отстранете ја налепницата, а потоа залепете ги овие декорации на ноктот. Можете исто така да користите гел за нокти за да ги покриете за да ги направите убавите налепници да траат подолго. Безбедни материјали : Налепниците за нокти на зајаче се изработени од висококвалитетни материјали за животната средина. Можете да го користите со доверба, ноктите сè уште останува сјајни откако ќе ги отстраните налепниците.


Клучни карактеристики

3D Rabbit Nail Art Stickers:
Item Type:
Material:
Paper
Size:
About 3.9inch x 3.1inch
Quantity:
10 Sheets Easter Bunny Nail Art Stickers
Instructions for use:
1. Clean nail surface.:
2. Coat layer of nail with nail polish of your choice.:
3. Wait for nail polish to dry completely.:
4. Use tweezers to grasp nail sticker.:
5. Put nail sticker on to nail surface.:
6. Lightly press for 10 seconds.:
7. Finish with top coat/clear nail polish of your choice to seal sticker. :

Слични производи во категоријата