• Со попуст
  • Неодамнешно
1 ролна сигурна меур за меурчиња за меурчиња за меурчиња за меурчиња за меурчиња за меурчиња за меурчиња за меурчиња за меурчиња за двојно слој на воздухот, меурчињ?

1 ролна сигурна меур за меурчиња за меурчиња за меурчиња за меурчиња за меурчиња за меурчиња за меурчиња за меурчиња за меурчиња за двојно

 
DEN 2.00

Количината на стоката
Това е достапна

Боја : 40см Пакетот вклучува : 1 ролна на обвивка за амортизирање на меурчиња. Апсорпција на шок, двоен слој, задебелена. Детали за големината : . 6000cm x 40cm/2362.21 "x 15,75" (приближно). Пакетот вклучува : 1 ролна на обвивка за амортизирање на меурчиња. Апсорпција на шок, двоен слој, задебелена. Детали за големината : . 6000cm x 40cm/2362.21 "x 15,75" (приближно). 1 ролна сигурна меур за мозоци за прицврстување Трајно еднократно меур за мозоци за мозоци, двојно слој, воздушен меур, завиткан од меурчиња, опремено со меур од 1 см. wrap can make the air in the bubble keep longer.Made of high-quality PE material, it is snow-white, non-yellowing, lightweight and durable, which can provide items with maximum extent protection.The length of this product is 60m, Ширината е 40см. Тоа е погоден за книга, плик, електронски производи, облека, додатоци за мобилни телефони, пакување на производи, итн. Ве молиме, оставете мала разлика во димензијата како резултат на рачното мерење. Пакувања вклучуваат : 1 ролна на меурчиња за мозоци Специфии : Број на модел : 14045924 Оригин : Кина.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата