• Со попуст
  • Неодамнешно
Wantek Кабел USB Слушалки Со Микрофон Бучава Поништување &засилувач; Во линија Контроли, Компјутерски Слушалки За Лаптоп КОМПЈУТЕР Skype Зум Вебинар Училница Домашна Кан?

Wantek Кабел USB Слушалки Со Микрофон Бучава Поништување &засилувач; Во линија Контроли, Компјутерски Слушалки За Лаптоп КОМПЈУТЕР

 
DEN 479.84

Количината на стоката
Това е достапна

КРИСТАЛНО ЈАСЕН ГЛАС : ШИРОКОПОЈАСНИ УСБ-Слушалки за Деловно Одделение, Обработка На Дигитален Сигнал (ДСП) и микрофон за поништување бучава за кристално јасни разговори, Заштита Од Акустичен Шок(АСП) за заштита на вашиот слух ПОВЕЌЕТО СЛУШАЛКИ ЗА УДОБНОСТ : Ултра Лесни Компјутерски Слушалки со прилагодлива лента за глава за да одговараат на сите големини на главата, флексибилен микрофон бум што одговара на вашите желби, Мека и висококвалитетна перница за уши ја подобруваат удобноста при носење цел ден. УЛТРА ИЗДРЖЛИВ : Прецизниот дизајн, квалитетната пластика, конструкцијата на лентата за глава на уни-каросеријата, флексибилниот метален микрофон бум ги прават УСБ-слушалките НА овој центар за повици со микрофон потрајни и поцврсти. Натпреварувајте Се Со плантроника или слушалки за ВИСОКОКВАЛИТЕТНИ КОМПЈУТЕРИ Јабра. ЛЕСЕН ЗА УПОТРЕБА : Приклучете И Играјте, Не се потребни драјвери, директно поврзете ги слушалките СО USB компатибилни уреди, одговара За Компјутер, Лаптоп, КОМПЈУТЕР, Mac, Microsoft Lync, Cisco, Skype и Повеќето водечки UC платформи.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата