• Со попуст
  • Неодамнешно
Правосмукалка ЗА нокти, 40w Правосмукалка За Нокти 3 Вентилатор Колектор За Прашина За Нокти Колектор За Прашина За Нокти Машина За Уметност За Нокти Додатоци За Опр?

Правосмукалка ЗА нокти, 40w Правосмукалка За Нокти 3 Вентилатор Колектор За Прашина За Нокти Колектор За Прашина За Нокти Машина

 
DEN 948.64

Количината на стоката
Това е достапна

Колектор За Прашина За нокти : Дизајниран со 3 излез на филтерот за вентилатор, силен ефект на чистење Structureономска радијална структура, фит раце, мека ткаенина исполнета со сунѓер, удобна за употреба. Важна алатка за уметност на ноктите за уметник за нокти и почетник. Колектор За Прашина Со Вакуумски Вентилатор За нокти : Опремен со 2 кеси за складирање за апсорпција на остатоци, може да се отстрани и замени по желба, продолжете со чистење. Ефикасна адсорпција и отстранување прашина, погоден за употреба на салон за уметност на нокти. Правосмукалка за нокти : силно вшмукување со моќност ОД 40w ветер, може да се користи долго време без топлина, висока ефикасност. Електрична машина за нокти заоблен дизајн на лак само одговара на обликот на раката, одржувајќи опуштена состојба на раката. 3 Колектор За Прашина На Вентилаторот за Нокти За Опрема За Уметност На Нокти : задолжителен додаток за нокти за лична употреба или употреба во салонот за нокти. Може професионално да се користи за домашна, салонска и училишна употреба. Додатоци За Уметност За нокти : пријателски е за почетници, исто така соодветен за уметнички уметници, можете да уживате во среќното ВРЕМЕ НА самостојни нокти СО вашето семејство или пријатели кога се собираат и забавуваат семејството, можат да ги украсат вашите нокти, нокти, лажни нокти, акрилни нокти и многу повеќе.


Клучни карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Vacuum Cleaner
Material:
ABS
Power:
40W
Fan:
3 Fan
Size:
Approx. 34 x 10 x 29cm / 13.4 x 3.9 x 11.4in
packing list:
1 x Nail Vacuum Cleaner:
2 x Dust Collecting Bag:

Слични производи во категоријата