• Со попуст
  • Неодамнешно
55 ГАЛОН ГОЛЕМА КЕСА ЗА ОТПАДОЦИ-25/СЛУЧАЈ - 3 МИЛ ТЕШКИ ИЗВЕДУВАЧИ КЕСИ ЗА ОТПАДОЦИ - ГРАДЕЖНИ КЕСИ-ЕКСТРА ГОЛЕМИ ПЛАСТИЧНИ КЕСИ-Екстра Силна Индустриска Торба За Изв?

55 ГАЛОН ГОЛЕМА КЕСА ЗА ОТПАДОЦИ-25/СЛУЧАЈ - 3 МИЛ ТЕШКИ ИЗВЕДУВАЧИ КЕСИ ЗА ОТПАДОЦИ - ГРАДЕЖНИ КЕСИ-ЕКСТРА ГОЛЕМИ ПЛАСТИЧНИ КЕСИ-Екстра

 
DEN 383.84

Количината на стоката
Това е достапна

?? ? ОДЛИЧНО ЗА ТЕШКО ЧИСТЕЊЕ : ова се кесите што сакате да ги користите ако ви треба голема тешка торба за тешко чистење и неред. Нема да имате проблеми со протекување, пункции или дупки со овие вреќи и ништо нема да излезе.55 ГАЛОН ИЗВЕДУВАЧ ЃУБРЕ КЕСИ. ? Екстра тешки изведувач вреќи за ѓубре се вистински 3 мил дебели. Вреќи со дебелина од 3 мил се екстра тешки и нема да откинуваат, кинат или пробиваат. Црните изведувачи кеси за ѓубре со димензии 38 " х 52 ќе одговараат на канта за ѓубре од 55 литри.3 МИЛ ДЕБЕЛ ПУНКЦИЈА-ОТПОРЕН. ? Обезбедува одлична отпорност на пункција и кинење. Кеси од 55 литри добро ракуваат со тешки и остри предмети.ПРОИЗВЕДЕНО ВО САД. ? УЛТРА БРЗА ИСПОРАКА! Не се задоволувајте со послаби, инфериорни меѓународни производи за кои може да бидат потребни НЕДЕЛИ за испорака! нашите торби се Гордо Направени во САД под најстрогите процеси за контрола на квалитетот, обезбедувајќи поцврста, поотпорна и подолготрајна торба. ЗА ТЕШКА УПОТРЕБА .? овие кеси можат лесно да држат дрво, течности, метал, картон, керамички парчиња, па дури и скршено стакло, а големината од 55 литри ви остава многу простор да се справите со големите чистења. ? ОДЛИЧНО ЗА ТЕШКО ЧИСТЕЊЕ : ова се кесите што сакате да ги користите ако ви треба голема тешка торба за тешко чистење и неред. Нема да имате проблеми со протекување, пункции или дупки со овие вреќи и ништо нема да излезе.55 ГАЛОН ИЗВЕДУВАЧ ЃУБРЕ КЕСИ. ? Екстра тешки изведувач вреќи за ѓубре се вистински 3 мил дебели. Вреќи со дебелина од 3 мил се екстра тешки и нема да откинуваат, кинат или пробиваат. Црните изведувачи кеси за ѓубре со димензии 38 " х 52 ќе одговараат на канта за ѓубре од 55 литри.3 МИЛ ДЕБЕЛ ПУНКЦИЈА-ОТПОРЕН. ? Обезбедува одлична отпорност на пункција и кинење.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата