• Со попуст
  • Неодамнешно
Homoyoyo Desk Topper Притиснато цветна рамка за рамки за слики, поставува златна ретро смола фото рамка гроздобер мини слики рамки за слики, украсување рамка смола, слика ра?

Homoyoyo Desk Topper Притиснато цветна рамка за рамки за слики, поставува златна ретро смола фото рамка гроздобер мини слики рамки за слики,

 
DEN 1.67

Количината на стоката
Това е достапна

Рустикален декор на маса- рамка за слика на античка смола- луксузен дизајн со сјајна златна боја ги импресионира луѓето со сцената на златно време Стенд на држачот за накит- Златните фото-рамки се погодни за канцеларија и дома. Можете да го ставите во дневна соба, спална соба, трпезарија, кафуле, фотографија, продавница за шминка, салон за нокти. Додатоци за канцелариски биро- Оваа рамка за фотографии може да биде рамка за приказ на накит. Декор на десктоп- складирање и заштита на вашите фотографии. Погоден за канцеларија, спална соба, дневна соба и. Рамка за слика на смола. Рустикални рамки- Мини смола Фото рамка за складирање и заштита на вашите фотографии. Погоден за канцеларија, спална соба, дневна соба и. Рустикален декор на маса- рамка за слика на античка смола- луксузен дизајн со сјајна златна боја ги импресионира луѓето со сцената на златно време. Стенд на држачот за накит- Златните фото-рамки се погодни за канцеларија и дома. Можете да го ставите во дневна соба, спална соба, трпезарија, кафуле, фотографија, продавница за шминка, салон за нокти. Додатоци за канцелариски биро- Оваа рамка за фотографии може да биде рамка за приказ на накит. Декор на десктоп- складирање и заштита на вашите фотографии. Погоден за канцеларија, спална соба, дневна соба и. Рамка за слика на смола. Рустикални рамки- Мини смола Фото рамка за складирање и заштита на вашите фотографии. Погоден за канцеларија, спална соба, дневна соба и. Список на пакети 1 x Мини Карактеристики на рамката за фотографии - Големина : 10 x 12,5 x 2cm Табела на слика. - Оваа рамка за фотографии може да биде рамка за смола за смола за приказ на накит. - Материјал : Рамка за слика на синтетичка смола. - Направено од смола, безбедна и цврста е способна да служи за период на цветниот ѓердан. - Одлична декорација за двојка, возрасни мажи и жени, тинејџери, момче или девојчиња Детска соба со слики за wallидови.


Клучни карактеристики

Слични производи во категоријата