• Со попуст
  • Неодамнешно
Скенер за документи за пенкало TYI, рачен скенер за боја на формат A4, за деловна/фотографија/слика/приходи/книги/, избор на формат JPG/PDF, директно складирање на MicroSD кар?

Скенер за документи за пенкало TYI, рачен скенер за боја на формат A4, за деловна/фотографија/слика/приходи/книги/, избор на формат JPG/PDF,

 
DEN 806.40

Количината на стоката
Това е достапна

★ Белешка : Не е потребна инсталација на софтвер Потребни ви се 2 АА батерии (не се вклучени) и мемориска картичка (не е вклучена) за да ја користите директно. Режим на скенирање : Притиснете и задржете "Скенирај" 2 секунди за да го вклучите уредот, а потоа притиснете "Скенирање", зелената светлина е вклучено. Скенерот се движи да ја скенира датотеката сè додека зеленото светло не се исклучи автоматски (или притиснете го копчето "скенирање" и зелената светлина излегува). Бројот прикажан на дисплејот се зголемува за 1 за да се означи дека скенирањето е завршено. ★ Преносен скенер скенира слики или слики брзо : чувајте ги датотеките JPEG/PDF за неколку секунди, брзо скенирајте слики или слики, приклучете и играјте, нема потреба од претходно инсталиран софтвер. Компатибилен со Windows XP/7/Vista/Mac OS 10.4 или над верзијата. ★ Лесен и пријателски за патувања : Зачувано во микро SD картичка директно, поддржувајте ги податоците за читање на вашиот компјутер или телефон со USB поврзани. Напојувано со батерии од 2 парчиња АА, компактен дизајн, погодно е да се носи надвор. ★ 3 Резолуција на слика : 3 режими на резолуција За вашите опции : 300 DPI/600 DPI/900 DPI, можете да ја зачувате на најјасен начин, сликата и документот се прикажани јасни како што е. Слободно изберете ја вашата омилена резолуција.Филе Формат : Форматот JPEG/PDF е достапен, одличен капацитет за складирање бидејќи поддржува 32 G микро SD картичка (не е вклучена), вкупна исполнете ја вашата потреба за деловно патување или дневна употреба. ★ Широко користено : Се применува во банка, осигурителна деловна активност, агенција за недвижнини, дом, канцеларија, библиотека или на отворено. Погоден за адвокат, бизнисмени, студенти, патници и аматерски архивисти. Скенирајте ги вашите важни датотеки и зачувајте ги веднаш, без да се борите да најдете продавница за печатење, чувајте ги доверливи. Рачниот скенер е многу компактен скенер што може лесно да се постави во фиока или лаптоп џеб. Без разлика дали сте дома, во канцеларија, во библиотеката или пиете кафе, рачниот скенер е секогаш таму! Карактеристики : 1,3s Брзо скенирање2.


Клучни карактеристики

Name:
A4 document scanner
White balance:
automatic
Scanning resolution:
300dpi, 600dpi, 900DPI
Storage format:
JPEG/PDF optional
Scanning range:
A4 (216mm)
Scanning speed:
color 900DPI 12 seconds/page color 600DPI 8 seconds/page color 300DPI 3 seconds/page
Storage method:
MicroSD/TF card (not included), no built-in memory, card storage is required
Extended memory:
MicroSD/TF (1G-32GB) (not included)
Transmission method:
USB2.0
Product size:
227mm*20mm*20mm
Power source:
AA battery X2 (not included)
Weight:
about 140g
Working mode:
offline scan
Automatic shutdown:
automatically power off after 3 minutes of inactivity
Package:
1*document scanner:
Important Tips:
1. The scanned object should be spread out on a flat desktop to ensure the flatness of the scan.:
2. Do not use the scanner under strong light, the light will affect the misreading and wrong code of the scanning head.:
3. The scanning speed should not be too fast or tilt, and the speed should be kept uniform.:
4. Pay attention to protect the scanner from strong impact or fall from a high place. :

Слични производи во категоријата